HerNews.gr
Μόδα

Βασίλισσα Καμίλα: Φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της βασίλισσας Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του μονάρχη

Η βασίλισσα Καμίλα έχει φορέσει πολλές αστραφτερές τιάρες από τον γάμο της με τον βασιλιά Κάρολο Γ’, αλλά το βράδυ της Τετάρτης σημάδεψε την μόδα φορώντας ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, την τιάρα “Girls of Great Britain and Ireland”.

Η Καμίλα και ο βασιλιάς Κάρολος, παρακολούθησαν ένα ειδικό δείπνο στο Mansion House στο Λονδίνο για να σηματοδοτήσουν την πρώτη επίσημη επίσκεψη του μονάρχη ως βασιλιά στο City του Λονδίνου, που είναι η οικονομική περιοχή και το αρχαίο κέντρο της πρωτεύουσας.

Για την περίσταση, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Bruce Oldfield με αστραφτερές ασημένιες λεπτομέρειες κληματαριάς, αλλά το αστέρι της παράστασης – και πηγή ορισμένων αντιπαραθέσεων στα social media – ήταν η τεράστια διαμαντένια τιάρα της.

Το κομμάτι ήταν μια από τις πιο πολυφορεμένες τιάρες της Βασίλισσας Ελισάβετ και το φορούσε ακόμη και σε επίσημες φωτογραφίες που εμφανίζονται σε χρήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της Κοινοπολιτείας.

Μαζί με το διάσημο headpiece, η Καμίλα φόρεσε άλλα δύο ξεχωριστά κομμάτια που ανήκαν στην αείμνηστη πεθερά της, το κολιέ και το βραχιόλι South African Diamond.

Τα εκθαμβωτικά διαμάντια της δώρισε ο Πρωθυπουργός της Ένωσης της Νότιας Αφρικής κατά την επίσκεψή της για τα 21α γενέθλιά της στη χώρα, σύμφωνα με την ειδικό στα βασιλικά κοσμήματα Lauren Kiehna του The Court Jeweler.

Πράγματι, ορισμένοι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ενθουσιάστηκαν με τα κοσμήματα, αλλά άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν απογοητευμένοι και ακόμη και αηδιασμένοι που είδαν την Καμίλα να το φοράει τόσο σύντομα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Απλά όχι. Ήταν η χαρακτηριστική τιάρα της βασίλισσας Ελισάβετ… πολύ σύντομα», πρόσθεσε ένας άλλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Κωσταρά: Πώς να συνδυάσετε το leather παντελόνι σας;

HerNewskl

Πώς να φορέσεις την μίντι φούστα σου;

Her News

Marks & Spencer: Η καλοκαιρινή συλλογή για όλη την οικογένεια!

Her News