HerNews.gr
Μόδα

Βασίλισσα Λετίθια: Η επιτομή της καλοκαιρινής φινέτσας!

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και οι κόρες της εντυπωσίασαν με στιλάτα φορέματα! Το απόλυτο fashion icon των royals θεωρείται η βασίλισσα Λετίθια και όχι άδικα.

Αναμφίβολα είναι μια από τις πιο σικ και καλοντυμένες γαλαζοαίματες στην Ευρώπης και κάθε της δημόσια εμφάνιση τραβά το στιλιστικό μας ενδιαφέρον.
Αυτή τη φορά, η βασίλισσα
Λετίθια παρευρέθηκε με την οικογένεια της σε τελετή βραβείων στο Παλάτι στη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα ,η 50χρονη βασίλισσα Λετίθια εμφανίστηκε σικ και στιλάτη με ένα φούξια φόρεμα, που φαίνεται πώς έχει γίνει το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα.

Το υπέροχο φόρεμα είναι midi, με μανίκι ¾ και αέρινη φούστα. Δημιουργία του Ισπανικού brand Moisés Nieto και κοστίζει 390 ευρώ. Το συνδύασε άψογα με nude Slingback γόβες Carolina Herrera.

Από αξεσουάρ επέλεξε κρεμαστά σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες και το αγαπημένο της χρυσό , statement δαχτυλίδι.

Τα μαλλιά της, τα είχε πιασμένα με ένα κομψό κότσο, φορούσε μάσκα σεβόμενη τα μέτρα για την πανδημία. Ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και λαμπερό. 

Στα βήματα της βασίλισσας Λετίθια, βαδίζουν και οι δύο της κόρες, που φαίνεται πώς έχουν πάρει την φινέτσα και το στυλ της.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ επέλεξε ένα μπλε φόρεμα και γόβες ίδιες με της μητέρας της, ενώ η πριγκίπισσα Σοφία ένα ροζ tweed φόρεμα και nude μπαλαρίνες.

Οι δύο πριγκίπισσες είχαν τα ξανθά τους μαλλιά ίσια κάτω. Ο βασιλιάς Φελίπε ήταν κομψός και γοητευτικός με το μπλε του κοστούμι.

Η βασίλισσα Λετίθια αποπνέει διακριτική κομψότητα και μοναδική φινέτσα.

Το στιλ της είναι απαράμιλλο και μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Επιλέγει κομμάτια που τραβούν το στιλιστικό ενδιαφέρον, είναι στιλάτα και μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες.

Άλλοτε πιο οικονομικά αλλά πάντα κομψά, που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους και φοριούνται τόσο καθημερινά όσο και σε πιο formal περιστάσεις.

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος 

Msc-Med

Νεότερα Άρθρα

Η Zendaya είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του οίκου Valentino

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε με τον πιο chic τρόπο το animal print παντελόνι

HerNewskl

Που πάει η κάλτσα όταν φεύγει;

Her News