HerNews.gr
Social News

Βίκυ Κάβουρα: Έγινε για πρώτη φορά μανούλα – Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφερε στον κόσμο την Πέμπτη 30/5 το πρώτο της παιδί, κάνοντας για δεύτερη φορά πατέρα τον Γιώργο Τζαβέλα.

Η Βίκυ Κάβουρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, πρόκειται να πάρει το όνομα Ματθίλδη από την μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα.

«Χθες γέννησε η Βίκυ Κάβουρα, πήγαν όλα καλά. Χαίρουν άκρας υγείας. Μίλησα με την πεθερά της. Μοιάζει στον Γιώργο Τζαβέλλα και τη ρώτησα αν θα πάρει το όνομά της και μου είπε “ναι”. Έχει μεγαλώσει τον Γιώργο με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ από παιδάκι ξέρω τον Γιώργο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Γιώργο Τζαβέλλα στέλνοντας ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

«Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει», γράφει η ανακοίνωση.

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31/5 η ευτυχισμένη μανούλα, Βίκυ Κάβουρα, ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από το ποδαράκι της νεογέννητης κόρης της στα Instagram Story της γράφοντας «Καλώς ήρθες αγάπη μας».

«Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είχε δηλώσει σε σπάνια συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Το μοναδικό πάρτι γενεθλίων που έκανε για τον μονακριβό γιο της

HerNewskl

Θάνος Καλλίρης: “Η Ναταλία Γερμανού ήταν καταπιεστική”

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: H backstage φώτο πριν την φωτογράφιση στο MEGA

Her News b