HerNews.gr
Ελλάδα

Βολοντιμίρ Ζελένσκι: Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας στέλνει τα συλλυπητήρια του στην Ελλάδα για τους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, θέλησε να συλλυπηθεί την Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην  @PresidencyGR και στον ελληνικό λαό για την απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» γράφει ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο επίσημος αριθμός των νεκρών είναι 38 και υπολογίζεται ότι θα υπάρξει αύξηση.

Στην τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στις 09:35, ανακοινώθηκαν 36 νεκροί, ωστόσο ο αριθμός αυτός αυξήθηκε από τότε.

Ακόμη να σημειωθεί ότι συνελήφθη ο σταθμάρχης της Hellenic Trains, με τις κύριες ευθύνες να επιρρίπτονται σε αυτόν για το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

 Ο κλειδούχος κλήθηκε για εξηγήσεις και έδωσε ανωμοτί κατάθεση στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας που διενεργεί την προανάκριση και συγκεντρώνει την ογκώδη δικογραφία για το πρωτοφανές αυτό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απεργούν μέχρι & την Πέμπτη τα ταξί – Αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

HerNews ka

Ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

Her News b

Πανελλήνιες 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις – Ανακοινώνονται έως την Παρασκευή

Her News b