HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Οι πιθανότητες για επανασύνδεση των δυο πρώην κολλητών, της Βρισηίδας Ανδριώτου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, έληξαν οριστικά όπως όλα δείχνουν.

Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor, συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στο Ζάππειο, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να δηλώνει πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της, επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Nikos Takis.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/11 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», η Βρισηίδα Ανδριώτου διαψεύδει κατηγορηματικά τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου λέγοντας ότι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τον λόγο αυτό προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα.

Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαγορεύεται να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου και να μιλάει για εκείνη δημόσια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: “Έβλεπα ότι ο Κωνστανίνος Βασάλος ένιωθε παράταιρος στην εκπομπή όταν κάναμε ενημέρωση”

HerNewskl

Βίκυ Καγιά για πρώην συνεργάτες GNTM: “Όπως κι εγώ δεν τους λείπω, έτσι κι εμένα δεν θα μου λείψουν”

HerNewskl

Μικαέλα – GNTM: «Μου είπε ότι το μόνο καλό πράγμα που έκανες σε αυτήν τη ζωή ήταν αυτό το παιδάκι»

georgegsp