HerNews.gr
Ελλάδα

Waterboom festival: Καταγγελίες για επεισόδια με καπνογόνα που «έπνιξαν» τους παρευρισκόμενους

Waterboom festival: Σε βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται τα παιδιά να φωνάζουν «βοήθεια» και να προσπαθούν να φύγουν τρέχοντας από το σημείο.

Χάος επικράτησε στο Waterboom Festival, όταν κάποιοι έριξαν δακρυγόνα στις εξέδρες που ήταν γεμάτες με χιλιάδες κόσμο.

Το απόλυτο υδάτινο γεγονός επέστρεψε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες των νέων, όπως ο Sidarta, ο Trannos, o Rack, o Toquel, o Light, η Ελένη Φουρέιρα, ο FY, ο Ricta, ο Saske, ο Fly Lo, να τραγουδούν στο stage.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, επικράτησαν στιγμές πανικού, καθώς κάποιοι έριξαν δακρυγόνα και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media διακρίνονται παιδιά και έφηβοι να φωνάζουν «βοήθεια», να κλαίνε, να μην μπορούν να αναπνεύσουν και να ποδοπατιούνται στην προσπάθειά τους να φύγουν από το σημείο.

Στο OAKA μετέβησαν άμεσα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθήνα: Αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων λόγω ακραίων θερμοκρασιών

HerNews ka

Έφη Αχτσιόγλου vs Στέφανος Κασσελάκης: Η ζωή και η πορεία των διεκδικητών της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ

HerNews ka

Νέα Αγχίαλος: Πόλη – φάντασμα μετά τις εκρήξεις & την εκκένωση

HerNews ka