HerNews.gr
Μόδα

Ξεχάστε το τζιν σορτς, αυτά είναι που θα σαρώσουν αυτό το καλοκαίρι

Όλες έχουμε πάει στο περίπτερο ή έχουμε πετάξει τα σκουπίδια φορώντας τις πιτζάμες μας. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν αποκλειστικό ρούχο για το σπίτι έχει εξελιχθεί σε μια τολμηρή δήλωση ατομικότητας και άνεσης. Η τάση της πιτζάμας σε σορτς, έχει καταιγίσει τους δρόμους και τις πασαρέλες, αμφισβητώντας τις συμβάσεις και τις παραδοσιακές αριστοκρατικές προσδοκίες.

Αυτή η τάση δεν είναι καινούργια, στην πραγματικότητα, την είδαμε δειλά-δειλά να εμφανίζεται στις πασαρέλες το 2016, αλλά το φαινόμενο παγιώθηκε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού στους δρόμους του Παρισιού. Το 2024, όμως, δεν υπάρχει πόλη που να μην έχει υποκύψει στο look. Το έχουμε δει σε διασημότητες όπως η Χέιλι Μπίμπερ , η Ριάνα , η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ , η Κέιτ Μος ή η Τζίτζι Χαντίντ , τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στις φωτογραφήσεις, αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η τάση έχει εξαπλωθεί σε κάθε κατάσταση στη ζωή.

Πολύ σύμφωνο με την τάση των σορτς σε στυλ μπόξερ , αυτή την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 το παντελόνι πιτζάμα γίνεται σορτς για να προσαρμοστεί στις υψηλές θερμοκρασίες και δίνει τη θέση του στον πιο άνετο και ευέλικτο καλοκαιρινό συνδυασμό: πουκάμισο + σορτς πιτζάμα.Τα συντονισμένα ντυσίματα εξακολουθούν να είναι δυνατά, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Αυτό το στυλ σορτς δίνει άπειρες δυνατότητες, από βασικά βαμβακερά μπλουζάκια σε μεγάλο μέγεθος μέχρι μπλούζες σε στυλ flirty , αν ψάχνετε για μια πιο κομψή και θηλυκή προσέγγιση, μέσα από cropped tops, λεπτά πουλόβερ με βελονάκι και, φυσικά, το εύχρηστο φανελάκι.

Όσον αφορά τα υποδήματα, συνεργάζονται τόσο με αθλητικά όσο και με μπαλαρίνες, φλατ σανδάλια ή μοκασίνια ανάλογα με το αποτέλεσμα που ψάχνουμε.Περιττό να πούμε ότι είναι ιδανικά για τη ζέστη, μακριά από την ακαμψία του τζιν σορτς και του τζιν , αλλά το καλό με τα σορτς πιτζάμα είναι ότι δεν είναι μόνο κατάλληλα για supermodels, αλλά προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους σώματος και σιλουέτες.

Είναι σχεδιασμένα για να είναι χρήσιμα, γεγονός που τα τοποθετεί ως μία από τις αγαπημένες επιλογές για να πετύχετε άνετα και μοντέρνα ρούχα αυτό το καλοκαίρι του 2024.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bίκυ Καγιά: Συνδύασε με τον πιο casual τρόπο το μπεζ με το λευκό!

HerNewskl

The New Grunge: Αυτή είναι η πιο τολμηρή τάση του TikTok

HerNewskl

Κάπες: Η τάση στην παγκόσμια Μόδα

Her News