HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ξεκαθάρισε ο Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πάω στο Survivor All Star»

Στο Grand Opening γνωστού νυχτερινού κέντρου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο All Star Survivor.

Η All Star εκδοχή του reality επιβίωσης ετοιμάζεται να βγει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Ιανουάριο.

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε τις φήμες και όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, αποκαλύπτοντας ότι τελικά δεν θα ετοιμάσει ακόμα βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Τριαντάφυλλος: « Ο γιος μου δεν θέλει να φύγω ξανά για το Survivor»

«Δεν θα πάω στο Survivor, αν και δεν έχω μιλήσει. Δηλαδή έχω μιλήσει, αλλά έχω πει χίλιες φορές ότι δεν έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω» και διευκρίνισε ότι δεν παίζει ρόλο το οικονομικό κομμάτι.

«Ο μικρός έγραψε γράμμα στον Άη Βασίλη να μη φύγω ξανά για το Survivor», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Τριαντάφυλλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του αφηγούμενος ένα ακραίο περιστατικό θαυμασμού που του έτυχε πριν από χρόνια στην Κύπρο, όπου του σκίστηκε το παντελόνι. Όπως είπε «φάνηκαν όλα!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρωσε σε τηλεθέαση η έκτακτη εκπομπή της Nικολούλη

georgegsp

Μπέττυ Μαγγίρα: “Σήμερα δεν υπάρχει καμία χαρά. Ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις”

HerNewskl

Κάτια Ταραμπάνκο- Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις και η δυσαρέσκεια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

HerNewskl