HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ξεσπά ο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά το πρωί της Παρασκευής 24/5 προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε ο ηθοποιός ξεσπά για τον τρόπο που απομακρύνθηκε από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να πει κάποιος συνάδελφος ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά. Άστο να περάσει, να φτάσουμε στο καλοκαίρι, να το συζητήσουμε», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό έπαρση, αλαζονεία. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Όσες ανακοινώσεις και αν γινόντουσαν μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά, δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση στη δική τους πλευρά», πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσω στον «Μάρτυρα Κατηγορίας» 3-4 μέρες μετά το μνημόσυνο του αδελφού μου, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Το μυαλό μου μετά την απώλεια δυσλειτουργούσε, δεν μπορούσα να κρίνω και να αποφασίσω, αλλά ο εγωισμός σου θίγεται γιατί είσαι μέρος μία επιτυχίας».

«Σκέφτεσαι “γιατί τώρα εξοστρακίζομαι”, ψάχνεις να βρεις το λόγο και το άδικο. Με πείραξε η σκληράδα των ανθρώπων, δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα. Ήταν άνθρωποι που βίωσαν τον πόνο μου, με είδαν να πονάω, να είμαι δύσκολα και λες σε αυτές τις περιπτώσεις, «που είναι η ανθρωπιά;». Σε αυτή την ηλικία που είμαι, χάνοντας τον αδελφό μου, η ζωή με δίδαξε πως δεν είναι εύκολη, ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα πάντα».

Νίκος Πολυδερόπουλος: Τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με τον αδερφό του λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου»

Her News b

MAD VMA: Ο Πάνος Κάμος έκανε το καλύτερο φινάλε της βραδιάς – Το απόλυτο remix του καλοκαιριού με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Her News b

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Ποιοι θα είναι στην εκπομπή τους;

Her News b