HerNews.gr
Συνταγές

Υγιεινή γευστική συνάντηση: Το κριθαρότο με παντζάρι ξετυλίγει τη συνταγή της υγιεινής απόλαυσης

Στον παράδεισο της υγιεινής γαστρονομίας, η συνταγή για κριθαρότο με παντζάρι αναδύεται σαν λαχταριστή πρόταση που συνδυάζει την απλότητα με τη γευστική απόλαυση.

Με τη βάση του υγιεινού κριθαραριού να αγκαλιάζει την πλούσια γεύση των παντζαριών, αυτή η συνταγή αποτελεί έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό γευστικών αρωμάτων και θρεπτικών οφελών. Μια πανεύκολη επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να ενώσουν την απόλαυση του φαγητού με την φροντίδα για την υγεία τους.

Υλικά

– 250 γραμμάρια κριθαράκι χωρίς γλουτένη
– 2 παντζάρια, ψιλοκομμένα
– 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– Λίγο ελαιόλαδο
– Αλάτι και πιπέρι για γεύση
– Λίγο τυρί φέτα για το σερβίρισμα

Οδηγίες

1. Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
2. Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
3. Προσθέτουμε τα κομμένα παντζάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να είναι τα παντζάρια αρκετά μαλακά.
4. Προσθέτουμε το βρασμένο κριθαράκι στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
5. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για γεύση.
6. Σερβίρουμε το κριθαρότο σε πιάτα και πασπαλίζουμε με λίγο τυρί φέτα.

Αυτή η συνταγή όχι μόνο είναι νόστιμη αλλά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία ενώ παράλληλα φροντίζετε την υγεία σας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγή για δροσερή πατατοσαλάτα με ρόκα και μυρωδικά

HerNews ka

Ιταλικό τραπέζι: Ριζότο με γαρίδες και σαλάτα καπρέζε

georgegsp

Συνταγή: Καλοκαιρινή μακαρονάδα με σάλτσα ωμής ντομάτας

georgegsp