HerNews.gr
Beauty

Υπερμελάγχρωση: Οι 5 τρόποι για την άμεση αντιμετώπιση της

Η επιδερμίδα χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και η υπερμελάγχρωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο σύνθετα θέματα των περισσότερων γυναικών. 

Υπάρχουν σημάδια στην επιδερμίδα που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και φυσικά την αυτοπεποίθηση σου. Ποιες είναι όμως οι λύσεις για να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τα μικρά flaws που έχετε στο δέρμα σας; 

Tα καφέ σημάδια δεν έχουν ηλικία, μπορούν να εμφανιστούν σε κάθε ηλικία και δεν έχει σχέση με το χρώμα της επιδερμίδας ή τον τύπο της.

Υπερμελάγχρωση

#1 Μείνε μακριά από τον ήλιο

Οι καφέ κηλίδες προκαλούνται πολυ συχνά από την έκθεση του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία. Αν θέλεις να τις περιορίσεις, προσπάθησε να μείνεις μακριά από τον ήλιο ειδικά τις μεσημεριανές ώρες.

#2 Το αντηλικό είναι must-have

Όπως έχουμε αναφέρει το αντηλιακό είναι απαραίτο όλους τους μήνες Ωστόσο, πρέπει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου (φυσικό ή χημικό). Επίσης, η ποσότητα που εφαρμόζεις σε κάθε περιοχή του δέρματος είναι συγκκεριμένη, προκειμένου να έχει αποτέλεσμα. 

#3 Αγάπησε τα αντιοξειδωτικά

Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις άμεσα την υπερμελάγχρωση, τότε μη φοβηθείς να εντάσεις στην καθημερινή skincare ρουτίνα σου τα αγαπημένα μας αντιοξειδωτικά. Αυτά μπορείς να τα συναντήσεις σε μορφή anti dark-spot κρέμας ή ορού με βιταμίνη C.

#4 Επίλεξε τη ρετινόλη είναι η βασίλισσα της skincare ρουτίνας 

Mετά τους καλοκαιρνούς μήνες, καλό θα ήταν να εντάξεις την ρετινόλη στη ρουτίνα περιποιήσης σου. Ποιος είναι ο λόγος;  Εϊναι το πιο “δυνατό” ενεργό συστατικό για τον αποχρωματισμό των κηλίδων .

Υπερμελάγχρωση:

#5 Προτίμησε έναν ορό με βιταμίνη C

H βιταμίνη C είναι η βιταμίνη εκείνη που συντελεί ώστε να αποκτήσει ομοομορφία η επιδερμίδα σου. Ο πιο εύκολος τρόπος να τη συναντήσεις είναι σε όρους- serums.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Sliced bob: Το it-κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Her News

Sun Bob: To καρέ που είναι matchy matcy σε γυναίκες με αφέλειες ή σγουρά μαλλιά

Her News b

Μυστικά για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς άρωμα

Her News