HerNews.gr
Ελλάδα

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Κούγιας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Στην κατάθεση αιτήματος αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την προφυλάκιση της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, προχώρησε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, την Παρασκευή 27/1, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος», επισημαίνει ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του.

Τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου προαναγγέλλει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει «πειθαρχική αναφορά, αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψεύδους καταθέσεως».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορονοϊός: 2.489 νέα κρούσματα, , 707 διασωληνωμένοι, 70 θάνατοι

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Βουλευτή Ν. Πιερίας & επίσκεψη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

HerNews ka

Θα μας λείψει το χάδι, το χαμόγελό σου και το ζεϊμπέκικο της ζωής σου -Τα παιδιά της φώφης Γεννηματά συγκλόνισαν στον επικήδιο

Her News