HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντύνομαι κάθε μέρα με ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου αρέσει να είμαι περίεργη»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας 29/5 για την εκπομπή “First Dates” που παρουσιάζει αλλά και για τα συμβόλαια της.

«Δεν ντύνομαι κάθε μέρα με ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου αρέσει να είμαι περίεργη, να είμαι διαφορετική. Δεν νιώθω ποτέ άσχημα με οτιδήποτε κι αν φορέσω, σακί να μου βάλεις περνάω καλά. Το First Dates είναι απόλαυση για μένα. Τα νούμερα τηλεθέασης καλό είναι να μην τα συζητάμε γιατί έχουμε παίξει τέσσερα επεισόδια.

Εγώ ξέρω ότι τα «σπάμε» γιατί περνάει καλά ο κόσμος. Στα 20 μου έχω σηκωθεί κι έχω φύγει από ραντεβού γιατί δεν… τράβαγε, δεν με ξαναείδε ο άνθρωπος», αποκάλυψε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τέλος η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε ότι: «Τα συμβόλαια τα χτίζει ο άντρας μου με το δικηγόρο, εγώ δεν έχω δει. Είμαι εγώ ικανή για συμβόλαια; Βαριέμαι! Έχεις τρελαθεί; Ούτε καν. Έχω άντρα γι’ αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση στον Κώστα Τσουρό να δουλέψουν μαζί;»

HerNews ka

Μαρία Τζομπανάκη: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει;

Her News b

Νίκος Υποφάντης: «Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο»

HerNews ka