HerNews.gr
Διεθνή

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, νοιάζομαι μόνο για τους ανθρώπους που αγαπώ»

Για τις αλλαγές που έγιναν τελευταία στη ζωή του, για τις …σπόντες της Σακίρα μέσω των τραγουδιών της, αλλά και για τα παιδιά του μίλησε ο Ζεράρ Πικέ.

Όπως αναφέρει στην El Paris: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουν γίνει αλλαγές στη ζωή μου και μπόρεσα να διατηρήσω την ευτυχία μου. Οι μόνοι άνθρωποι, για τους οποίους νοιάζομαι είναι οι άνθρωποι που αγαπώ και αυτοί που με γνωρίζου. Δεν με νοιάζει κανένας άλλος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)


Όπως ανέφερε ο Πικέ, στόχος του τώρα είναι να επικεντρωθεί στα παιδιά του, τον Σάσα και τον Μίλαν, ενώ τόνισσε ότι κάθε γονιός έχει την ευθύνη να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

Αντιλαμβάνεται πλήρως, όπως λέει, τον ρόλο του ως πατέρας και έχει δεσμευτεί να προστατεύει τα παιδιά του. Δεν τον ενδιαφέρει να αλλάξει την γνώμη των άλλων για εκείνον, ούτε θα το επιδιώξει.

«Τη μέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και θα ελπίζω ότι έκανα πάντα αυτό που ήθελα να κάνω. Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να “καθαρίσω” την εικόνα μου», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

26 Απριλίου: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για την Καταστροφή στο Τσερνόμπιλ

HerNews ka

Jennifer Lopez: Το τρυφερό βίντεο με τον Ben Affleck που έγινε αμέσως viral!

HerNewskl

Selena Gomez: Πυροδοτεί φήμες εγκυμοσύνης με την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

HerNews ka