HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ -Όλο το ρεπορτάζ

Ο Γιώργος Κιμούλης κατηγορήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ζέτα Δούκα για λεκτική & ψυχολογική κακοποίηση, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση “Closer” το 2008.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 28/4, ότι η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης θα είχαν συναντηθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, επτά μήνες περίπου πριν τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού. Αυτό, όμως, απετράπη τελευταία στιγμή.

Όπως θα δεις, ο Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή Φλερτ της ΕΡΤ, στις 16.00, ενώ η Ζέτα Δούκα, 50 λεπτά αργότερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός κάλεσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εν λόγω εκπομπής και τους είπε ότι δεν θέλει να συναντήσει τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε αργότερα δημόσια για bullying κι έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, δεν έμαθε ποτέ αυτό το παρασκήνιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σύλβια Δεληκούρα: H ζωή με τον γιο της και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

georgegsp

Τζένη Μελιτά: Η πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή μετά τον γάμο της – Όσα δήλωσε

HerNews ka

Τάσος Ξιαρχό: “Ανέβηκα και πήρα την Τάμτα από την σκηνή γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο”

HerNewskl