HerNews.gr
Social News

Ζέτα Δούκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

Όπως έγινε γνωστό, πριν από περίπου έναν χρόνο η Ζέτα Δόυκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις τους, διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, καθώς μεγαλώνουν μαζί την 7χρονη κόρη τους Θάλεια, η οποία θα αποτελεί για πάντα η απόλυτη προτεραιότητα τους.

 

Παρόλο που κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το διαζύγιο, η Ζέτα Δόυκα παρευρέθηκε στο Θέατρο Τέχνης Φρυνίχου- για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  “Τα κατασκευασμένα συμφέροντα” μαζί με άλλους συναδέλφους της.

Μάλιστα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον Γιώργο Καραμίχο, την Όλγα Σκιαδαρέση τον Σπύρο Μπιμπίλα και άλλους ηθοποιούς.

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Μαζί για την πρώτη μέρα της κόρης τους στο σχολείο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

#TolisLovedMaria: Η αγάπη του Τόλη για τη Μαρία έγινε για ακόμα μια χρονιά trend στο Twitter

georgegsp

Kατερίνα Καινούργιου: Το αρνητικό σχόλιο για το στήθος της και η απάντηση που έδωσε

HerNewskl

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Όταν βλέπω ταινία του Στάθη Ψάλτη αλλάζω κανάλι»

Her News b