HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω την Κωνσταντίνα να ντρέπεται»

Ζήνα Κουτσελίνη

Τροφή για να τοποθετηθούν… αρκετοί έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη δήλωσή της στην Ελένη Μενεγάκη. «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω» είπε η όμορφη εγκυμονούσα και φυσικά εκείνη που απάντησε είναι η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ανάμεσά τους και η Ζήνα Κουτσελίνη που ανέφερε με νόημα: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα.

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Ζουγανέλης: Σοκάρει με την δήλωση του «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά”»

HerNews ka

I’m a Celebrity Get Me Out Of Here: Δείτε τους παίκτες που αναχώρησαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο

HerNews ka

Σπύρος Χαριτάτος: Επέστρεψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»- Η συγκίνηση της

HerNews ka