HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη»

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον ξυλοδαρμό του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα σε βάρος της συζύγου του

Η δημοσιογράφος μέσω της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 17 Ιουνίου,  δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «πλήττεται η καριέρα του» αναφερόμενη στον Απόστολο Λύτρα, αλλά την Τρίτη 18/6 υποστήριξε ότι κάποιοι απομονώσαν μια φράση της για να την επικηρύξουν.

 «Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: “εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά διότι αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πως καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης… εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου… Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.Και συνέχισε λέγοντας: «Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του, με την οποία έχουν κοινή καριέρα, είναι κάτω από την ίδια στέγη, είναι στο ίδιο γραφείο. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του στον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα “πάμε να φύγουμε” γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε, η μητέρα μου μού έλεγε “δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις”.

Προτίμησε λοιπόν η μητέρα μου να αφήσει εμένα να φύγω σε ηλικία 13 ετών και όχι να κάνουμε κοινό βήμα. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση, που είναι μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά ότι το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη. Και έχω πάει στο κομμάτι με τη δικαστική απόφαση και εκεί ο Δημήτρης θέλοντας να μιλήσει για τα ίδια πράγματα που λέμε, εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα».

«Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου, εμένα δεν με αφορά.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μια. Δείτε σας παρακαλώ όλη την εκπομπή για μια ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείτε τότε εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα σας πω συγγνώμη, όμως εγώ ήμουν ξεκάθαρη σε όλα αυτά τα ζητήματα», είπε σε άλλο σημείο η Ζήνα Κουτσελίνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

10 Χρόνια Happy Day στον Alpha!

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη σε Δανάη Μιχαλάκη: «Βλέπω το μάτι σου που γυαλίζει»

HerNews ka

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Her News