HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ: Αναδημιουργεί τον ρόλο της στο «Devil Wears Prada» για την καμπάνια του Balmain

Μετά από λαμπερά, φλοράλ εμπριμέ κομμάτια για το πρώτο μέρος της καμπάνιας του οίκου μόδας για την Άνοιξη του 2024 , η Ζιζέλ επέστρεψε για δεύτερο γύρο — και αυτή τη φορά, επιδεικνύει κάτι λίγο πιο “αυστηρό”.

Σε μια νέα σειρά διαφημίσεων, το θρυλικό μοντέλο ποζάρει σε διάφορα δομημένα, μαύρα look, τα οποία είχαν όλα χρυσά, λουλουδάτα διακοσμητικά.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, ο δημιουργικός διευθυντής του Balmain, Olivier Rousteing, ένιωσε ότι η Ζιζέλ ήταν η ιδανική για τη καμπάνια, εν μέρει λόγω του βιογραφικού της, το οποίο περιλαμβάνει έναν μικρό ρόλο στο “The Devil Wears Prada”.Η Gisele Bündchen στην καμπάνια Balmain Άνοιξη 2024«Ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς, ενώ εργαζόμασταν στα σχέδιά μας με επίκεντρο τα λουλούδια για τη συλλογή Balmain Άνοιξη 2024, η ομάδα μου και εγώ συνεχίζαμε να επαναλαμβάνουμε αυτή την έξοχα σαρκαστική γραμμή από την αγαπημένη μας ταινία».Η Gisele Bündchen στο "The Devil Wears Prada"«Απλώς για να κλείσουμε τη συμφωνία, γνωρίζοντας ότι η Ζιζέλ είχε έναν ρόλο στο “The Devil Wears Prada” ήταν η τέλεια τελευταία πινελιά που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει τον κύκλο μας».

Οι εικόνες δείχνουν τη Ζιζέλ να επιδεικνύει το τονισμένο της σώμα και να δείχνει έτοιμη για το γραφείο με ένα δομημένο κοστούμι που ταίριαζε περισσότερο με τα κοστούμια που φορούσε ως φανταστικό μέλος του προσωπικού του περιοδικού Runway στην ταινία.

Η Gisele Bündchen στην καμπάνια Balmain Άνοιξη 2024Μια άλλη φωτογραφία την δείχνει με ένα χαμηλό μαύρο φόρεμα, κρατώντας δίπλα στο κεφάλι της το νέο τσαντάκι της Balmain.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Μας δείχνει το απίστευτο ράντσο της αξίας 9 εκατ. δολαρίων – (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

Her News

Τρικίνι μαγιό: Πώς να το φορέσεις το φετινό καλοκαίρι;

Her News

Coachella 2023: To Boho style κυριάρχησε και με το παραπάνω!

HerNewskl