HerNews.gr
Ζώδια Μόδα

Ζώδια: Τι να φορέσετε αυτόν τον Απρίλιο σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας

Η άνοιξη έχει ξεπηδήσει πλήρως και μετά από έναν ταραχώδη Μάρτιο είμαστε όλοι έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τη σταθερότητα της εποχής του Ταύρου. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι όλα ομαλά. Οι πλανήτες εξακολουθούν να σχεδιάζουν να μας ρίξουν ένα curveball στο τέλος του μήνα, όταν ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 21.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να περάσετε από την ντουλάπα σας και να δώσετε νέα πνοή στην γκαρνταρόμπα σας, από την εύρεση νέων τρόπων για να φορέσετε παλιά αγαπημένα σας μέχρι να δωρίσετε αντικείμενα που απλά δεν φοράτε πια. Μην μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε τα πράγματα, είναι καλύτερα να τα αφήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Αυτό ισχύει και για τα ρούχα και για τη ζωή.

Από άποψη μόδας, αυτός είναι ένας πολύ κομψός μήνας με τον Ερμή και τον ήλιο στον Ταύρο, ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της αισθητικής.

 Αυτή η σεζόν φέρνει λεία ρούχα, μια γήινη χρωματική παλέτα και εμφανίσεις που αισθάνονται άνετα και φαίνονται ακριβές. Μην μείνετε στάσιμοι στο στυλ σας αυτόν τον μήνα καθώς η Αφροδίτη μεταβαίνει στους περίεργους Διδύμους στις 10.

Ξεκινήστε να πειραματίζεστε με την εμφάνισή σας και δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τα παλιά σας αγαπημένα με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους. Μην φοβάστε να δείτε την ντουλάπα σας από διαφορετική οπτική γωνία και να εμπνευστείτε από τα social media.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι ακόμα η εποχή σας για το πρώτο μισό του μήνα, γι’ αυτό ζήστε την γιορτάζοντας το προσωπικό σας στυλ. Ειδικά στις 19 που η νέα σελήνη είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει μια επιπλέον ώθηση θάρρους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε κομμάτια που θα φοράτε όλο το χρόνο όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη αξίας σας στις 20. Μην ψωνίζετε μόνο για χάρη των αγορών.

April’s Outfit Theme: Ρούχα γενεθλίων που γιορτάζουν τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας που μπορούν να φορεθούν για πολλές επόμενες περιστάσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Χρόνια πολλά Ταύρε! Πριν γιορτάσετε, θα ψωνίσετε για τα τέλεια γενέθλιά σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη αξίας σας στις 20. Δεν πειράζει να το παρακάνετε και λίγο, απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που μπορείτε να φορέσετε ξανά μετά το τέλος του πάρτι. Η σεζόν σας ξεκινά επίσημα στις 20 όταν ο ήλιος λάμπει στο ζώδιό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα φρέσκο ​​κούρεμα ή νέα νύχια, αλλά μην αλλάξετε εντελώς την εμφάνισή σας—ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος.

Θέμα ρούχων του Απριλίου: Επενδύστε σε κομψά κομμάτια που θα φορέσετε πριν από το δείπνο γενεθλίων σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου — 20 Ιουνίου)

Η άνοιξη ξεκίνησε, αλλά εξακολουθείτε να αφιερώνετε χρόνο για να βγείτε από τη χειμερία νάρκη όταν ο Ερμής εισέλθει στη ζώνη απορρήτου σας στις 3. Ο Ερμής θα πάει σε ανάδρομη πορεία εδώ στις 21, κάτι που θα σας κάνει λιγότερο από πρόθυμους να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 10, επικεντρωθείτε στο να γιορτάσετε με φροντίδα στον εαυτό σας στις ανέσεις του σπιτιού.

Το θέμα των ρούχων του Απριλίου: Γιορτάστε τον εαυτό σας και παίξτε με το στυλ σας—απλώς μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα μέχρι τον Μάιο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου εστιάζοντας στην ισορροπία εργασίας/ζωής σας όταν η πανσέληνος είναι στη ζώνη του σπιτιού σας στις 5. Είστε αναγκασμένοι να περνάτε το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας στο σπίτι και να δημιουργήσετε μια φήμη στη δουλειά που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Μάθετε να συμβιβάζεστε όταν η νέα σελήνη μπει στη ζώνη της καριέρας σας στις 19, διαφορετικά θα χάσετε και τα δύο.

Θέμα ρούχων Απριλίου: Ρούχα που λειτουργούν στο γραφείο και στο σπίτι (όχι μόνο άνετα ρούχα WFH).

Λέων (23 Ιουλίου — 22 Αυγούστου)

Ξεκινήστε τη δικτύωση αυτόν τον μήνα, όταν η Αφροδίτη θα μπει στην κοινωνική σας ζώνη στις 10. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με άτομα από τα οποία μπορείτε να μάθετε—ειδικά αν μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη της καριέρας σας στις 20. Μην φοβάστε να είστε τολμηροί για τα πράγματα στα οποία πιστεύετε.

Θέμα ρούχων του Απριλίου: Αιχμηρές επαγγελματικές εμφανίσεις που σας βοηθούν να προσέξετε εσάς (και τις πεποιθήσεις σας).

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Βγείτε από την μιζέρια σας κάνοντας ένα ταξίδι αυτόν τον μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε νέα πράγματα σε μια νέα τοποθεσία. Μπορεί ακόμη και να πηγαίνετε ένα ταξίδι εργασίας όταν η Αφροδίτη μπει στη ζώνη της καριέρας σας στις 10. 

Θέμα ρούχων του Απριλίου: Κομψά κομμάτια για να φορέσετε σε συνέδρια εργασίας, συνεντεύξεις ή παρακολούθηση διαλέξεων. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου — 22 Οκτωβρίου)

Ανοιξιάτικες διακοπές! Ο Απρίλιος φέρνει μεγάλες ευκαιρίες διακοπών καθώς είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο και το στυλ σας. Ετοιμαστείτε για το ταξίδι σας με μια νέα εμφάνιση. Τότε είναι η ώρα των διακοπών όταν η Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη ταξιδιού σας στις 10.

Θέμα ρούχων Απριλίου: Κομψά ρούχα ιδανικά για ταξίδια και επίσκεψη σε νέα μέρη.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι ρομαντική εποχή, Σκορπιέ, και είσαι έτοιμος να ανθίσεις σε μια νέα ερωτική σχέση όταν η Αφροδίτη μπει στη ζώνη οικειότητάς σου στις 10. Ετοιμαστείτε για ηλιόλουστες ημέρες που μπορεί να οδηγήσουν σε ζεστές νύχτες. Καθώς ο ήλιος μπαίνει στη ζώνη της συνεργασίας σας στις 20, σκεφτείτε να περάσετε την ανοιξιάτικη ρίψη σας στο επόμενο επίπεδο.

Το ντύσιμο του Απριλίου: Ραντεβού και εμφανίσεις που μπορούν να φέρουν το πάθος σε πλήρη άνθιση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Αναζητάτε το τέλειο ταίρι σας αυτόν τον μήνα, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη συνεργασίας σας στις 10: από τον κατάλληλο σύντροφο έως ένα εκπληκτικό σετ που μπορείτε να φοράτε όλη τη σεζόν. Καθώς ο ήλιος μπαίνει στη ζώνη ρουτίνας σας στις 20, κάντε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για τον εαυτό σας βρίσκοντας ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν σε δευτερόλεπτα.

Θέμα ρούχων Απριλίου: Διασκεδαστικά σύνολα που φαίνονται όμορφα στα ραντεβού και στις παρέες στον ήλιο.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μετά από μια μακρά περίοδο χειμερίας νάρκηw, είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε στον καθαρό αέρα όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη υγείας σας στις 10. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιστρέψετε στο να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας χόμπι, όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη δημιουργικότητάς σας στις 20. Αγκαλιάστε τη δημιουργική σας πλευρά.

Απρίλιος ντύσιμο θέμα: Παιχνιδιάρικα και καλλιτεχνικά ρούχα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Θα ξεκινήσετε τον Απρίλιο να νιώθετε τον εαυτό σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη ευχαρίστησής σας στις 10. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε (και να φαίνεστε) όμορφα, συμπεριλαμβανομένου του να δοκιμάσετε διασκεδαστικές τάσεις ή να επιστρέψετε στα παλιά αγαπημένα σας καθώς ο ήλιος μπαίνει στη ζώνη του σπιτιού σας στις 20. Να είσαι παιχνιδιάρης αυτή τη σεζόν, Υδροχόε.

Το θέμα της στολής του Απριλίου: Διασκεδαστικές στολές Y2K που δίνουν ενέργεια στον κύριο χαρακτήρα.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή βρίσκεται στη ζώνη επικοινωνίας σας στις 21, οπότε ολοκληρώστε όλες τις σημαντικές υποθέσεις σας τώρα. Κάντε σημαντικές συζητήσεις, εκτελέστε θελήματα ή παρουσιάστε μεγάλες ιδέες κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα, ώστε να μην αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις. Η ζωή στο σπίτι σας θα σας απασχολήσει όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη του σπιτιού σας στις 10.

Θέμα ρούχων Απριλίου: Διασκεδαστικά, εκπληκτικά ρούχα που είναι εύκολο να τα μεταφέρετε καθώς βάζετε τα θεμέλια για μια υπέροχη άνοιξη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου

Her News

Γάντια : Το απόλυτο χειμερινό fashion trend του 2022

Her News b

Barbiecore trend: Ακόμα και η Kate Middleton δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την τάση

HerNews ka