HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Στο σπίτι είμαι νοικοκυρά, κάνω τα πάντα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη με αφορμή τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων της. Η «βασίλισσα της νύχτας» γιόρτασε τα 90 της χρόνια με φίλους και κέφι.

«Ευχήθηκα να είμαι γερή και να σβήσω του χρόνου κι άλλη τούρτα», δήλωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Κι αποκάλυψε στην συνέχεια: «Στο σπίτι είμαι νοικοκυρά. Κάνω τα πάντα. Με τον σύντροφό μου είμαστε αγαπημένοι και εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε έτσι».

Σχετικά με το πέρασμα του χρόνου η Ζωζώ Σαπουντζάκη σχολίασε: «Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητα μου γιατί είχα ως ταυτότητα την σθεναρή μου οντότητα. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Βάζω μόνο μια κρέμα στο πρόσωπο μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαμπρίνα: «Η ημέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω στην σκηνή»

georgegsp

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ζουγανέλη – Συρίγο: «Είχα την πληροφορία, με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

georgegsp

Αλέξης Κούγιας: «Δεν θα κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου»

HerNews ka