HerNews.gr
Σχέσεις

10 σημάδια ότι έχεις βρει τον άντρα των ονείρων σου

Το να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου και να νοικοκυρευτείς είναι πιθανώς ένας από τους στόχους της ζωής σου. Η εύρεση του τέλειου ατόμου απαιτεί ραντεβού και να δουλέψεις με όλες τις δυνάμεις για να βρεις τον κύριο Σωστό. 

Το να βιώσεις μια ή δύο αποτυχημένες σχέσεις είναι πρόκληση, αλλά όλα αποδίδουν όταν βρεις αυτό που είναι το άλλο σου μισό.

Πώς ξέρετε αν ο άντρας με τον οποίο είστε είναι το άλλο σας μισό; Μπορεί να υπάρχει τρελή χημεία και να νιώθετε την καρδιά σας να χτυπά έξω από το στήθος σας όταν είναι κοντά σας. 

Πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτές τις λεπτές ενδείξεις, καθώς σας λένε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Εδώ είναι μερικά σημάδια ότι αυτός ο άντρας θα μπορούσε να είναι σύζυγος. 
1. Έχετε κοινές αξίες

Όταν σκέφτεστε τον άντρα των ονείρων σας, θέλετε να έχει παρόμοιες αξίες με τις δικές σας. Πράγματα όπως η ανατροφή των παιδιών, η πνευματικότητα και οι πολιτικές σας πεποιθήσεις μπορεί να σας αποτρέψουν. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα, καθώς αυτό είναι αδύνατο, αλλά πρέπει να έχετε αξίες που ευθυγραμμίζονται. Όταν πρόκειται για πράγματα που δεν βλέπετε με την ίδια οπτική, καταλαβαίνουν την άποψή σας και τη σέβονται.

2. Νιώθεις άνετα που είσαι ευάλωτη

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πρέπει να συγκρατήσετε τα δάκρυα και τις συναισθηματικές εκρήξεις όταν είστε γύρω τους. Ωστόσο, ο άντρας των ονείρων σας σας αγαπά και αποδέχεται την ευάλωτη πλευρά σας. Ακόμα κι αν φρικάρεις επειδή όλα στον κόσμο σου πάνε στραβά, αυτός θα είναι ο ώμος για να κλάψεις.

3. Η χημεία σας ηλεκτρίζεται στην ατμόσφαιρα

Όταν αγγίζει το χέρι σου, ανατριχιάζεις μέσα σου. Πεταλούδες πετούν στο στομάχι σου όταν ξέρεις ότι θα τον δεις και το φιλί του σου κόβει τα γόνατα. Η χημεία ανάμεσα σε εσάς και τον κ. Σωστό είναι αναμφισβήτητη. Σε κάνει να νιώθεις πράγματα που δεν πίστευες ποτέ.

4. Του αρέσει η οικογένεια και η φίλοι σου

Η συνύπαρξη με την οικογένεια και τους φίλους είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια. Όταν έχεις γνωρίσει έναν άντρα που αποδέχεται τους ανθρώπους στη ζωή σου, έχεις βρει έναν θησαυρό. Εάν συνειδητοποιήσει ότι ο κύκλος επιρροής σας είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τους αποδεχτεί και να τους αγαπήσει όπως και εσάς.

5. Εκτιμά την γνώμη σας

Μερικοί άντρες προτιμούν να αναλαμβάνουν ηγετικούς ρόλους και να κυριαρχούν στο σπίτι. Ωστόσο, ξέρει ότι έχετε άποψη και είναι ανοιχτός να ακούσει τι λέτε. Όταν παίρνει αποφάσεις για το σπίτι, θέλει να ακούσει αυτό που θέλετε. Το να έχεις μια δικτατορία δεν είναι γάμος.

6. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει

Το να αγαπάς κάποιον σημαίνει να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι, όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι. Δεν θα προσπαθήσει να σας αλλάξει, αλλά θα νιώσετε ότι αλλάζετε για να γίνετε καλύτερος άνθρωπος για εκείνον. Ποτέ δεν είναι σκληρός ούτε σε απογοητεύει, καθώς είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου. Βλέπει παρελθόν όλες τις ενοχλητικές συνήθειες σου και σε αγαπάει ανεξάρτητα.

7. Νιώθεις ασφάλεια μαζί του

Σας αρέσει να νιώθετε προστασεία και ασφάλεια όταν είναι δίπλα σας. Είναι καθησυχαστικό το να τον κοιτάς στα μάτια και να ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει με τα πάντα μέσα του. Ο άντρας των ονείρων σας θα έδινε τη ζωή του για την κυρία του και η ασφάλεια που παρέχει σας κάνει να αισθάνεστε προστατευμένη.

8. Είναι πάντοτε εκεί όποτε τον χρειαστείς

Αν τηλεφωνήσεις στον άντρα των ονείρων σου στις δύο τα ξημερώματα, θα έρθει τρέχοντας να σε βρει. Είτε κινδυνεύετε είτε απλώς έχετε μια κακή μέρα, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν. Σας προστατεύει και θέλει να διασφαλίσει ότι είναι εκεί για όλα τα βασικά πράγματα στη ζωή σας.

9. Καμαρώνει για εσάς και την σχέση σας

Αν έχετε βρεθεί ποτέ με κάποιον που προσπάθησε να σας κρύψει από τους φίλους και την οικογένειά του, ξέρετε το κακό. Ωστόσο, αυτός ο τύπος φαίνεται περήφανος για σένα. Του αρέσει να σε έχει στα χέρια του και θέλει ο κόσμος να δει ότι είσαι η κοπέλα του.

10. Σου λέει τα πάντα

Δεν έχετε μυστικά, καθώς θέλει να μοιραστεί την καρδιά και την ψυχή του. Δεν θα τολμούσε να σε αφήσει έξω σε κανένα γεγονός στη ζωή του. Ο άντρας των ονείρων σας ξέρει ότι είστε το παρόν και το μέλλον του, γι’ αυτό θέλει να σας κρατήσει ενήμερες για τα πάντα σχετικά με εκείνον.

Σχέσεις: Γιατί τελικά ερωτευόμαστε τα «κακά παιδιά»;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σχεδόν σχέσεις: Ξέχνα τι νιώθεις, θυμήσου τι αξίζεις!

Her News b

Πόσο μπορούν να βλάψουν τις προσωπικές σχέσεις τα social media; Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μας εξηγεί

HerNews ka

Σχέσεις: Σημάδια ότι είναι πολύ ανώριμος για εσένα

Her News