HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Γιατί τελικά ερωτευόμαστε τα «κακά παιδιά»;

Όταν μας ρωτούν τι είναι αυτό που μας ελκύει σε έναν άντρα, συνήθως απαντάμε ο χαρακτήρας, η ειλικρίνεια, η καλοσύνη και άλλα τέτοια, που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την εμφάνισή του. Γιατί όμως τελικά ερωτευόμαστε τα κακά παιδιά;

Είναι γεγονός. Μπορεί να μην παντρευόμαστε τελικά τα κακά παιδιά, αλλά σίγουρα τα ερωτευόμαστε κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Ο κινηματογράφος και τα κακά παιδιά

Ο Jason Statham, ο Colin Farrell, ο Robert Downey Jr. και άλλα κακά αγόρια του Hollywood έχουν δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν δίπλα τους: ένα άντρα δυναμικό, με αυτοπεποίθηση και μεγάλο εγωισμό. Χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο και πολλές φορές κάπως ροκ ή άγριο παρουσιαστικό, και ένα μυστήριο που γοητεύει κάθε γυναίκα. Δυστυχώς, όμως, δεν διστάζει να παρατήσει και να παραμελήσει τη σύντροφό του σε κάθε δοθείσα ευκαιρία. Συνήθως η σχέση με τα κακά παιδιά δεν έχει happy end.

Γιατί μας γοητεύουν τα κακά παιδιά

Γιατί όμως δεν επιλέγουμε το ίδιο εύκολα τους αστείους, γλυκούς άντρες που θα μπορούσαν να μας κάνουν πολύ πιο ευτυχισμένες;

1.Τα κακά παιδιά δεν είναι βαρετά: «Είναι καλό παιδί, αλλά βαριέμαι» είναι η σκέψη που θα στείλει οποιαδήποτε γυναίκα στον άντρα που θα της δείξει ότι είναι περιπετειώδης, κοινωνικός και κυρίως κάπως μυστηριώδης. Όμως αυτό που δεν βλέπει είναι πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ανασφάλεια και η διάθεσή του να παίζει με πολλές γυναίκες για να θρέφει τον εγωισμό του.

2. Η αυτοπεποίθηση: Κάθε άντρας που έχει αυτοπεποίθηση είναι σέξι στα μάτια μιας γυναίκας. Και τα κακά παιδιά έχει μπόλικη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άντρα που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει.

3. Η πρόκληση: Πολλές γυναίκες θέλουν να μεταμορφώσουν ένα κακό παιδί στον ιδανικό άντρα. Η αίσθηση ότι το κατάφεραν τις κάνει να αισθάνονται πιο δυνατές ή κατάλληλες από άλλες γυναίκες. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει ένα κακό παιδί να αποφασίσει ο ίδιος να γίνει καλύτερος, έτσι η γυναίκα που τον συνοδεύει θα πιστέψει πως είναι εκείνη το κίνητρο

4. Επανάσταση: Οι γυναίκες που κάνουν την επανάστασή τους απέναντι στους γονείς τους και στο κοινωνικό τους περιβάλλον, συνήθως επιλέγουν τα κακά παιδιά, άτομα που το περιβάλλον τους θεωρεί “λάθος”.

5. Θέλουν απλά να περάσουν καλά: Με ένα κακό παιδί μια γυναίκα περνάει καλύτερα. Έτσι όταν δεν θέλει να δεσμευτεί και προτιμά απλά να διασκεδάσει, δεν θα ψάξει το καλό παιδί που ενδεχομένως είναι πιο «κατάλληλο για σχέση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήπως φλερτάρεις χωρίς να το καταλαβαίνεις; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι είναι ο “ένας”

Her News

Κανόνας Μη Επαφής: Ο No1 τρόπος για να τον ξεπεράσεις

Her News b