HerNews.gr
Διεθνή

Ελενα Τσαγκρινού: Το «El Diablo» εντυπωσίασε την Ευρώπη

Η Έλενα Τσαγκρινού, παρά τα σχόλια που δημιουργήθηκαν από την πλευρά της Κύπρου τον πρώτο καιρό, έκανε περήφανη την χώρα που εκπροσωπεί με την σκηνική της παρουσία να εντυπωσιάζει την Ευρώπη!

Το κοινό χόρεψε στους ρυθμούς του «El Diablo» και η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision 2021. Τόσο η εμφάνιση της τραγουδίστριας, όσο και των χορευτριών συνδιάστηκαν άψογα με τις φωτιές στο φόντο της σκηνής. 

Το λαμπερό φόρεμα της Έλενας Τσαγκρινού είναι μια μοναδική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και φυσικά σχολιάστηκε πολύ θετικά. Από την άλλη, οι χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες ολόσωμες στολές και το σκηνικό πήρε τα εύσημα μιας και η Κύπρος ανέβηκε μια ακόμη θέση σύμφωνα, πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με την Ιταλία, την Γαλλία και την Μάλτα να την έχουν ξεπεράσει. 

Σκηνοθέτης της εμφάνισης είναι ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings.

Το τραγούδι «El Diablo», που είναι γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά, υπογράφουν οι Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Η χθεσινή παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού έβαλε φωτιές στην σκηνή του Ρότερνταμ και ακόμη μεγαλύτερες ετοιμάζει να βάλει στον Τελικό που θα προβληθεί το Σάββατο στην Ερτ1. Παρακολουθούμε την ανοδική  πορεία της Κύπρου στις λίστες με τα φαβορί και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι. 

Η συμμετοχή της Κύπρου στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision 2021:

Νεότερα Άρθρα

Εκλογές 2023: Το μήνυμα του Εμανουέλ Μακρόν στα ελληνικά για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη

HerNews ka

Μπρουκ Σιλντς: Έπεσε θύμα βιασμού στο ξεκίνημα της καριέρας της

Her News b

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Επικρίνει εκείνους που τρολάρουν τα βίντεο μαγειρικής του

HerNews ka