HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: “Η Ρούλα μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα. Είχε ξεγελάσει πολλούς”

H Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για όλα ανοιχτά και αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η γνωστή δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του “The 2night show”. Αρχικά, αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται ποικίλες καταστάστεις αλλά και σε ανθρώπους- σταθμούς για τη ζωή της.

Ζήνα Κουτσελίνη

Πιο συγκεκριμένα Ζήνα Κουτσελίνη, αναφερόμενη στην υπόθεση της Πάτρας, δήλωσε πως:

“Έχουν δικαίωμα οι ψυχαγωγικές εκπομπές να ασχοληθούν με ένα τέτοιο θέμα. Όλοι θέλουν να μάθουν τις εξελίξεις στα σοβαρά θέματα. Ο τρόπος που διαχειρίζεται κάθε εκπομπή τα γεγονότα, αξιολογείται από τον κόσμο. Μου φαίνεται οξύμωρο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο έχει λίγο από έγκλημα, λίγο μαγειρική, λίγο μόδα και λίγο reality. Η ψυχαγωγία συρρικνώνεται. Η πρωινή ζώνη είναι ακόμα μπερδεμένη, ελάχιστες εκπομπές είναι αμιγώς ψυχαγωγικές. θα γυρίσει το πράγμα“.

Όσο για τη Ρούλα Πισπιρκίγκου είπε ότι:

“Το θρίλερ της Πάτρας είναι μια διαδρομή γεμάτη δηλητήριο. Η Ρούλα είναι μια γυναίκα που έδινε απαντήσεις, τις δικές της απαντήσεις κάθε φορά, ήξερε τι πρέπει να απαντήσει. Ήταν ετοιμοπόλεμη. Σε κάθε εκπομπή είχα μία απάντησή της στο προσωπικό messenger μου. Αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα, όμως δεν περίμενε αυτή τη φορά, τη συγκεκριμένη έρευνα εις βάθος, διότι φαίνεται ότι σε αυτή τη διαδρομή είχε ξεγελάσει πολλούς. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα.

Ζήνα Κουτσελίνη

Δεν ξέρω σε αυτήν την υπόθεση αν φταίει η γειτονιά, γιατί στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά οι υπηρεσίες καθυστέρησαν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο φόβος του ανθρώπου που θα δώσει τον γείτονα, γιατί ο γείτονας μετά μπορεί να τον ξεπουλήσει“.

 

Νεότερα Άρθρα

Σασμός: Η τραγική σκηνή που η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τη Βασιλική

Her News b

Προκαλεί με τις δηλώσεις της η Χρυσούλα Διαβάτη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Her News b

Τατιάνα Στεφανίδου: “Ποια ιδιωτική εταιρία θα έπαιρνε έναν άνθρωπο,σε αυτήν τη θέση;”

HerNewskl