HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Με έχει στεναχωρήσει το ότι αμφισβητήθηκα”

Ποδαρικό στην εκπομπή «Mega Stories» της Δώρας Αναγνωστοπούλου έκανε εχθές, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μαζί έκαναν ένα «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο του σεναριογράφου και ηθοποιού, με τον ίδιο να περνά σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέτρεξε στους σταθμούς της προσωπικής κι επαγγελματικής του ζωής. Μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς έχει εκλάβει τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μου έχουν χρεώσει δεκάδες πράγματα. Σε κάποια είχαν δίκιο»

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα.

Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η συνεργασία με το Netflix

Εν αναμονή της νέας σειράς “Maestro”, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για το ενδεχόμενο της προβολής του στο Netflix. Ωστόσο, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

«Καλύτερα όταν θα είμαι έτοιμος θα σας απαντήσω. Να περιμένουμε λίγο. Είναι κάτι το οποίο όταν θα έρθει η ώρα επίσημα θα απαντήσω. Δεν μπορώ να πάρω μόνος μου την πρωτοβουλία για να απαντήσω» ανέφερε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Her News

Παναγιώτης Πετράκης: «Αυτό που φοβάμαι είναι η βία, είναι η έκφραση του χειρότερου κομματιού που κρύβουμε μέσα μας»

Her News

Νένα Μεντή: “Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω – Tην κούναγα την ουρά μου”

Her News b