HerNews.gr
Ελλάδα

Βέροια: Η αυλή της φρίκης για το μικρό Άλεξ – Αρχίζουν άμεσα εκσκαφές στην Μπαρμπούτα

Σχεδόν 17 χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος υπέστη σκληρό μπούλινγκ στην περιοχή της Βέροιας από συνομήλικους και μεγαλύτερους συμμαθητές του.

Τα ίχνη του παιδιού εξαφανίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2006 και αναμφίβολα όλα δείχνουν πως μιλάμε για ένα στυγερό έγκλημα που έκοψε το νήμα της ζωής ενός πολλά υποσχόμενου παιδιού, που ήρθε στη χώρα μας με την οικογένειά του για να ζήσει μία καλύτερη ζωή.

Μυστήριο

Η Αγγελική Νικολούλη όμως είναι εκείνη που έσκυψε περισσότερο απ’ όλους πάνω από αυτό το μυστήριο και έκανε σκοπό της ζωής της να ρίξει φως και σε αυτή την υπόθεση.

Η ερευνήτρια-δημοσιογράφος κατάφερε να βρει και πάλι σφυγμό σε αυτή την «παγωμένη» έρευνα και, όπως φαίνεται, την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» στο Mega προέκυψαν στοιχεία που ισχυροποιούν τις πρότερες εκτιμήσεις της.

Η σορός του μικρού Άλεξ βρίσκεται θαμμένη ή ακόμη και τσιμεντωμένη σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή της Μπαρμπούτας Βέροιας.

Μαρτυρίες

Όλα τα τελευταία στοιχεία και μαρτυρίες βρέθηκαν από την κατοχή των ανθρώπων της εκπομπής στο δικηγόρο της οικογένειας, Μανώλη Αναστασάκη.

Αντίστοιχες ήταν και οι πληροφορίες των Αρχών, οι οποίες μειώνουν σημαντικά το πεδίο στο οποίο πρέπει τώρα να επικεντρωθούν οι έρευνες.

Για τις νέες έρευνες

Τονίστηκε δε πως ο εν λόγω νομικός βρίσκεται σε επαφή με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να υποστηριχτεί η χάραξη αυτής της νέας οδού των ερευνών. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε και η φράση της Αγγελικής Νικολούλη «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η Αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας», αφήνοντας να εννοηθεί τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το πτώμα του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκλογές 2023: Τα ευτράπελα της εκλογικής διαδικασίας – Με νυφικά, κλαρίνα και άλογα… στην κάλπη

HerNews ka

«Ξάφρισαν» το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο – Της άρπαξαν 8.500 ευρώ και ακριβά κοσμήματα

Her News

Μαραθώνιος 2022: Ποιοί δρόμοι θα είναι κλειστοί, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Her News