HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς»

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το μεσημέρι της Τρίτης 16/5. Μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική ενώ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θα το έκανε ποτέ.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω», δήλωσε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

«Δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό»

Και συμπλήρωσε: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό.

Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

Κλείνοντας η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε: «Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»

Her News

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Οι ερωτικές σκηνές στη “Γη της Ελιάς” που τον δυσκόλεψαν και το TikTok

Her News

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο»

Her News b