HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε χθες το βράδυ  ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα.

Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό».

«Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε.

Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση» πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Καρακάση: «Yπήρξα ένα χοντρό παιδί. Ξέρω τι θα πει να βιώνεις το ρατσισμό»

Her News b

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχαμε μια ερωτική σκηνή με μια κοπελίτσα και ήταν πολύ φυσική, τόσο που σκηνοθέτης το κατάλαβε & κάναμε break»

HerNews ka

Κιβωτός του Κόσμου – Αντώνης Ρέμος: «Ίσως υπάρχει μια υπερβολή, εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε λάδι στη φωτιά»

Her News b