HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Σπέισι: Iσχυρίζεται ότι άγγιξε τον άνδρα που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεσης με «ρομαντικούς και οικείους τρόπους»

Ο Κέβιν Σπέισι – ο οποίος δικάζεται στο Λονδίνο για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες – κατέθεσε την Πέμπτη ότι απλώς άγγιξε έναν από τους κατηγόρους του με «ρομαντικό» τρόπο.

«Ήταν αστείος και γοητευτικός και με την πάροδο του χρόνου αρχίσαμε… Υποθέτω ότι ήμουν εγώ… άρχισα να τον αγγίζω με πιο ρομαντικούς και οικείους τρόπους», είπε στο δικαστήριο ο Κέβιν Σπέισι σύμφωνα με το CNN.

Ένα κοντινό πλάνο του Κέβιν Σπέισι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φλερτάρω πολύ».

Ο Σπέισι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αυτός και ο άγνωστος άνδρας ήρθαν σε επαφή με συναίνεση, εξήγησε επίσης πώς φέρεται να εξελίχθηκε η σχέση.

«Σιγά σιγά με τον καιρό έγινε πιο σεξουαλικό, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν κάναμε ποτέ σεξ γιατί ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να πάει πιο μακριά… και αυτό συμβαίνει μερικές φορές με τους ανθρώπους, και το σέβομαι»,  κατέθεσε ο star, σύμφωνα με το NBC.

Ο Σπέισι συνέχισε λέγοντας ότι του άρεσε ο κατήγορός του «πολύ», προσθέτοντας: «Περάσαμε καλά μαζί. Γελάσαμε πολύ».

Ωστόσο, το φερόμενο θύμα δεν μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα προς τον βραβευμένο με Όσκαρ.

Ένα δικαστικό σκίτσο του Κέβιν Σπέισι.

Ο άνδρας, του οποίου η ανωνυμία προστατεύεται από την αγγλική νομοθεσία, φέρεται να αποκάλεσε τον Σπέισι «σεξουαλικό αρπακτικό» κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης κατάθεσής του.

Υποστήριξε ότι ο Κέβιν Σπέισι κάποτε άρπαξε τον καβάλο του ενώ οδηγούσε και προσπάθησε να τον “περιποιηθεί”, σύμφωνα με το NBC.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αισθάνεται προδομένος από τον κατήγορό του, λέγοντας στο δικαστήριο: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ο άνθρωπος που ήξερα θα με μαχαιρώσει πισώπλατα… 20 χρόνια αργότερα».

Ο Σπέισι κατηγορήθηκε τον Ιούνιο του 2022 για φερόμενη επίθεση εναντίον των τεσσάρων ανδρών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου μεταξύ 2004 και 2015. 

Τα φερόμενα θύματα, που είναι όλα στα 30 και τα 40 τους τώρα, φέρεται να μην γνωρίζονταν μεταξύ τους αλλά «είχαν την ατυχία να τραβήξουν» την προσοχή του ηθοποιού, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Κέβιν Σπέισι αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε αθώος και για τις 12 κατηγορίες, οι οποίες συνίστανται σε τρεις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, επτά για σεξουαλική παρενόχληση, μία για πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση και μία για πρόκληση διείσδυσης σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna – A$AP Rocky: Καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

HerNews ka

Έρευνα του ΜΙΤ: Πώς τα social media διαδίδουν fake news

Her News

Ben Affleck- Jennifer Lopez: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως παντρεμένοι

HerNewskl