HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Φιντιρίκος: Όσα δήλωσε για τη διαρροή φωτογραφιών της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star

Προ ολίγων ημερών, διέρρευσαν φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star στις οποίες φαίνεται να παίρνει κρυφά φαγητό όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομήνικο.

Έπειτα η Κατερίνα Δαλάκα ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο μιλώντας για τη διαρροή των φωτογραφιών ακούγεται να λέει: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας».

Εμμέσως πλην σαφώς η αθλήτρια, φαίνεται να κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο καθώς το ψευδώνυμο του είναι “batman”.

Το πρωί της Δευτέρας 24/7 σχολιάστηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” το βίντεο που ανήρτησε η Κατερίνα Δαλάκα και όσα είπε με την Φελίσια Λαπάτη να δηλώνει: «Εμμέσως, η Κατερίνα Δαλάκα στοχοποιεί τον πρώην σύντροφό της, γιατί δεν λέει το όνομά του αλλά λέει το παρατσούκλι του, για τη διαρροή της φωτογραφίας με τα σάντουιτς».

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο τονίζοντας ότι ο επιχειρηματίας δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (για Κατερίνα Δαλάκα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”.

Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά δεν πήγα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα», αποκάλυψε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Τα γυρίσματα με το αμαξίδιο μου θύμισαν εικόνες από το χειρουργείο»

HerNews ka

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση»

HerNews ka

Κατερίνα Ζαρίφη: «Από όσα έχω κάνει περισσότερο με ζόρισε ο «Πρωινός Καφές» με τον Νίκο Μουτσινά, δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου»

Her News