HerNews.gr
Ελλάδα

Πτώση Canadair: Ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς είχε μάθει μόλις πριν από 10 ημέρες το φύλο του παιδιού του

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 28/7 τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Canadair την ώρα που επιχειρούσε να σβήσει την φωτιά στην Κάρυστο.

Ο αδικοχαμένος ήρωας Χρήστος Μουλάς, σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας καθώς η σύζυγός του διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα το αγγένητο παιδί του θα υιοθετηθεί από τη Βουλή όπως ανακοίνωσε  ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνους Τασούλας. Όπως γνωστοποίησε, το ελληνικό Κοινοβούλιο θα δίνει ένα χρηματικό ποσό για την ανατροφή του παιδιού μέχρι να συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του.

Μετά την εξόδιο ακολουθία του κυβερνήτη του μοιραίου Canadair, Χρήστου Μουλά, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Αντώνης Σεφερλής αποκάλυψε πως ο Σμηναγός και η σύζυγός του έμαθαν πριν από 10 ημέρες το φύλο του παιδιού.

χρηστοσ μουλασ, κηδεια, χανια, πτωση canadair

«Μόλις πριν από 10 μέρες το ζευγάρι είχε ενημερωθεί για το φύλο του μωρού που θα είναι αγόρι. Θα υιοθετήσει το παιδί το ελληνικό κοινοβούλιο, μέχρι την ηλικία των 25 ετών», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρήτη: Συνελήφθη ο 16χρονος που απείλησε με μαχαίρι ανήλικο

Her News

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Την Τετάρτη η δίκη των 12 κατηγορουμένων

HerNews ka

Θάνος Πλεύρης για Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα λογοδοτήσει και για τις συκοφαντίες σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών”

Her News b