HerNews.gr
Διεθνή

Victoria Beckham: Αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα από εστιατόριο με την κόρη της – Ξέσπασε αιματηρός καυγάς για τον Lionel Messi (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Victoria Beckham και η κόρη της Harper, αναγκάστηκαν να φύγουν από ένα hotspot του Μαϊάμι το βράδυ της Παρασκευής, αφού ξέσπασε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ενός άνδρα και της ασφάλειας.

Ένας άνδρας που δειπνούσε εκεί ισχυρίστηκε στη Daily Mail ότι τραβούσε μια φωτογραφία ενώ γιόρταζε τα 21α γενέθλια της κόρης του, αλλά η ασφάλεια νόμιζε ότι προσπαθούσε να βγάλει μια selfie με τον Μέσι, και τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Αντονέλα Ροκούτζο, που έκαναν πάρτι με τους Beckhams.

Οι φωτογραφίες του θύματος τον δείχνουν με ματωμένο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο.

«Έπεσαν κατά πάνω μας. Με έδιωξαν έξω και με γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο», είπε ο άνδρας.

«Απλά επειδή το αγόρι μου προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία με τη γυναίκα του, όχι με τον Μπέκαμ ή τον Μέσι, τίποτα. Ήταν οικογενειακό θέμα», είπε η σύζυγός του.

lionel messi's wife antonella, victoria beckham and another woman

Σε πλάνα από τα χαοτικά επακόλουθα, μια γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει: «Είναι οικογενειάρχης, γιορτάζει τα 21α γενέθλια της κόρης του».

Μια άλλη γυναίκα ακούγεται να ζητά την απόλυση εργαζομένων για τη συμπεριφορά τους.

ο Λιονέλ Μέσι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Σέρτζιο Μπουσκέτς και ένας άλλος άντρας με τα χέρια τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο

Καθώς το δράμα συνέχιζε να εκτυλίσσεται έξω από το ψητοπωλείο εμπνευσμένο από την Ιαπωνία που ανήκει στον David Grutman και στον Bad Bunny, η Victoria Beckham φαίνεται να μπαίνει με την κόρη της την Harper, 12 ετών, σε ένα μαύρο SUV έξω ενώ πλαισιώνεται από την ασφάλεια.

Ωστόσο, μια πηγή λέει αποκλειστικά στο Page Six ότι το θύμα ήταν «βαριά μεθυσμένο» και ζήτησε να φύγει. Κατά την έξοδό του από το εστιατόριο, φέρεται να «τράβηξε» την πόρτα και τότε ήταν που μπήκε η ασφάλεια.

Η τραγουδίστρια αγνόησε το δράμα στο Instagram της, όπου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη «διασκεδαστική» βραδιά.

Η Βικτόρια Μπέκαμ και άλλες τέσσερις γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι εστιατορίου με κοκτέιλ και επιδόρπιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Θα έφευγα από τον Μπεν Άφλεκ αν με απατούσε»

HerNews ka

Taylor Swift: Συνελήφθη ο «μανιακός stalker» που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της

HerNews ka

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων 25 ετών στην Ευρώπη

HerNews ka