HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Λαμπίρη: «Ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε»

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με τα κοινά, το πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση μετά τη συνεργασία της με το Epsilon, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που δέχτηκε από την Barking Well.

«Είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική. Έρχεται η στιγμή που φαίνεσαι ασυνεπής σε αυτά που είχες δηλώσει. Ποτέ μην λες ποτέ. Κάπως έτσι ξεκίνησα και την τηλεόραση, έβλεπα την κάμερα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μετά από μια συγκυρία πραγμάτων, μια καραμπόλα, βρέθηκα για πολλά χρόνια στη θέση αυτή», δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το πέρασμά μας από το Epsilon στο Open, ήταν δύο χρόνια που πέρασα εξαιρετικά δύσκολα, πολύ πιεστικά για εμένα. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα για να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς, ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε.

Απογοητεύτηκα από το Makedonia TV που ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι. Ήταν τα πάντα έτοιμα, είχαμε τίτλο εκπομπής, σκηνικό, δελτίο τύπου, όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ στην άκομψη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Δεν είχαμε ποτέ επίσημη ενημέρωση», αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία μια γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο – «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

HerNews ka

«MEGA Stories»: Ιστορίες τέχνης και κατάληψης – Απόψε στις 00.10

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά

Her News