HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Η πρώην σύντροφός του ισχυρίζεται ότι είχε υποτροπιάσει στους εθισμούς του

Ο Matthew Perry πέθανε πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο τζακούζι του σπιτιού του στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστή.

Παρόλα αυτά, μια από τις πρώην συντρόφους του εξήγησε ότι μπορεί να είχε ξανακυλίσει στους εθισμούς από τους οποίους υπέφερε.

Η Kayti Edwards ήταν η σύντροφός του το 2006 και εργάστηκε ως βοηθός του χρόνια αργότερα. Είχε στενή σχέση μαζί του εκείνα τα χρόνια, γι’ αυτό γνώριζε καλά τον ηθοποιό, σύμφωνα με τη Sun.

You need to unstick me': Mathew Perry superglued his hand to his legs while  he was 'high out of his mind' claims longtime pal | MEAWW

Αν και πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχικές τοξικολογικές αναφορές αποκάλυψαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης στο σύστημά του.

H Edwards λέει ότι ο Matthew Perry έδειξε όλα τα σημάδια υποτροπής του εθισμού του στα χάπια.

Οι αρχές βρήκαν αρκετά φάρμακα στο σπίτι του, αλλά ήταν συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ήταν για την κατάθλιψη, το άγχος και τη ΧΑΠ, μια ασθένεια των πνευμόνων.

Η Kayti Edwards , η οποία είναι εγγονή του σκηνοθέτη Blake Edwards και της ηθοποιού Julie Andrews , μίλησε δημόσια για τις ανησυχίες της.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν “κολλάνε” για μένα. Δεν νομίζω ότι απλώς πνίγηκε στο τζακούζι του, αυτό δεν ακούγεται σωστό. Ξέρω τον Matthew και ξέρω ότι δεν θα είχε πνιγεί. Νομίζω ότι μπορεί να είχε πάρει χάπια την προηγούμενη εβδομάδα», επιβεβαίωσε στη The Sun.

Matthew Perry's haunting last Instagram post: Friends star relaxes in  jacuzzi just days before tragic 'death from drowning' aged 54 | Daily Mail  Online«Είπαν ότι δεν υπήρχαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα, κάτι που δεν με εκπλήσσει, γιατί δεν άφηνε φάρμακα».

«Μια φορά, ο γείτονάς του στο Χόλιγουντ Χιλς βρήκε τον Μάθιου γυμνό και “φτιαγμένο” στην πισίνα του. Έπρεπε να πάω εκεί και να τον βγάλω από την πισίνα. Είχε ένα θέμα με το νερό όταν έκανε ναρκωτικά. Πάντα ήθελε να είναι μέσα στην πισίνα ή στο τζακούζι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν «έσκισαν» τα χαρτιά του διαζυγίου τους

Her News b

Οι άνδρες κλαίνε περισσότερο από τις γυναίκες – Η δημοσκόπηση που σπάει τα στερεότυπα

Her News

Ημερολόγιο Πανσελήνου 2024: Ποιες μέρες θα έχουμε πανσέληνο τον επόμενο χρόνο;

HerNews ka