HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάολα: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου, συμφωνώ σε πολλά μαζί του»

Η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπεό, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη και στο κομμάτι της υιοθεσίας.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του»,δήλωσε αρχικά η Πάολα.

Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη σχόλιασε: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών».

«Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους», πρόσθεσε στη συνέχεια η Πάολα.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι εις βάρος άλλων».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκτός Happy Day ο Λευτέρης Μητσόπουλος – Τι συνέβη;

Her News b

Βάσω Λασκαράκη: «Θα δούμε εάν θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης» – Η on camera συγκίνησή της

HerNews ka

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω»

Her News b