HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τα τραγούδια για τον Gerard Pique;

Εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Shakira είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής στην ιστορία.

Γεννημένη στη Barranquilla πριν από 46 χρόνια, έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία, υποψηφιότητες και επιτυχίες στα περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας της. Της έχει δώσει καλή και τεράστια περιουσία, όπως υπολογίζει το περιοδικό Forbes, αλλά πόσα έχει;

Η Shakira έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 10 στούντιο άλμπουμ, το πιο διάσημο είναι το «¿Dónde están los ladrones?», από το 1998, το «Pies descalzos», από το 1995, ή το «El Dorado», από το 2017.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, η φήμη της Shakira εκτοξεύτηκε ειδικά για τα τελευταία της singles όπου άφησε περισσότερο από ένα «μήνυμα» στον πρώην σύντροφό της, πρώην ποδοσφαιριστή Gerard Pique, μετά τον χωρισμό τους.

Ποια είναι η καθαρή αξία της Shakira, ποια είναι η αξία της και πόσα χρήματα έχει κερδίσει με τα τραγούδια για τον Pique

Η περιουσία της Shakira, σύμφωνα με το Forbes

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία της Shakira που συγκεντρώθηκε όλα αυτά τα χρόνια ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, μεταξύ των οποίων και πολλά πολυτελή σπίτια σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Για παράδειγμα, τα δύο σπίτια που μοιραζόταν με τον Gerard Pique στη Βαρκελώνη. Επιπλέον, ένα σπίτι στο Nassau, πρωτεύουσα των Μπαχαμών, που της κόστισε 1,1 εκατ. δολάρια, ή το εντυπωσιακό αρχοντικό της στη Φλόριντα (Μαϊάμι) για το οποίο πλήρωσε 12,7 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτά κέρδισε η Shakira για τα τραγούδια για τον Pique

Η τριλογία των πρόσφατων σινγκλ της (“Te Felicito”, “Monotonía” και “Session 53”), στα οποία αφήνει πολλά μηνύματα στον Gerard Pique, έχει επίσης αποφέρει πολλά χρήματα στην Shakira, η οποία είχε επικριθεί εκείνη την εποχή επειδή χρησιμοποίησε την οικογενειακή της κατάσταση εκείνη την εποχή για να βγάλει χρήματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το τραγούδι με την Bizarrap της κέρδισε κάτι περισσότερο από 353.000 δολάρια στο YouTube και 2.621.000 δολάρια στο Spotify και αυξάνεται, καθώς τα χρήματα αυξάνονται με κάθε παιχνίδι.

Το κομμάτι της «Te Felicito», μαζί με τον Rauw Alejandro που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022, συγκέντρωσε πάνω από 13,6 εκατομμύρια δολάρια. Η «Monotonía», με την Ozuna, κέρδισε περισσότερα από 4,9 εκατομμύρια δολάρια.

Ως εκ τούτου, όσα κέρδισε η Shakira για αυτά τα τρία τραγούδια της καρδιάς και του μίσους έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια δολάρια , σύμφωνα με το διάσημο περιοδικό.

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρώει πόρτα» από τη στέψη του Καρόλου λόγω του βιβλίου

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ: Αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου κι έγινε μία φλογερή κοκκινομάλλα

Her News

Πρίγκιπας Λούις: Γιατί το πορτρέτο του φέρνει χαρά εν μέσω της κατάστασης υγείας της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka