HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ιωαννίδου: «Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει;»

Απόλυτη στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες παραμένει η Μαρία Ιωαννίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στον Ηλία Σκουλά, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για τις δηλώσεις περί υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια, κρατώντας την ίδια σταθερή άποψη.

«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και έπειτα οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Είναι το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν και τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Άμα συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Αναπάντεχη & συγκινητική η έκβαση της χθεσινής μονομαχίας

HerNews ka

Τζόυς Ευείδη: “Έγιναν τόσες παραγωγές και δεν είχα ούτε μία πρόταση”

Her News

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Είχα προσωπική ζωή αλλά υπάρχω μέσα από την δουλειά μου»

Her News