HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Αισθανόμουν αποτυχημένη γυναίκα, μητέρα & σύντροφος»

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη αλλά και για τον γιό τους.

«Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος», αποκάλυψε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της.

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μπόγρη και στο γεγονός πως μετά τον χωρισμό τους δεν δημοσιοποιήθηκε καμία επόμενη σχέση της.

«Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, αναφορικά με τον γιό της Αλέξανδρο δήλωσε: «Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το «Φως στο Τούνελ» απόψε, με την Αγγελική Νικολούλη στρέφει την έρευνά του σε διπλό θρίλερ

Her News

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο, δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54»

Her News

Το Πρωινό: Πως υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας την Ελένη Βουλγαράκη στην ομάδα του

HerNews ka