HerNews.gr
DECORNEWS

4 τρόποι για να κάνετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας να φαίνονται πιο ακριβά χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

Αφού περάσατε μεγάλο μέρος της εορταστικής περιόδου στην κουζίνα, πιθανώς έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ντουλάπια σας. Αυτό που κάποτε ήταν απολύτως αποδεκτό το ξύλινο ντουλάπι τώρα φαίνεται βαρετό και παλιό, και η κουζίνα  φωνάζει για μια σοβαρή αναβάθμιση. Χωρίς τον προϋπολογισμό για μια πλήρη ανακαίνιση, ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τα ντουλάπια σας να φαίνονται πιο πολυτελή χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας πιο ακριβή χωρίς να ξοδέψετε τίποτα. Τα υπάρχοντα ντουλάπια σας μπορούν να μεταμορφωθούν πλήρως με μερικά εύκολα DIY, οπότε εάν μια ανακαίνιση κουζίνας δεν είναι στα σχέδιά σας για το 2024, αλλά θέλετε να αναβαθμίσετε την τρέχουσα διαμόρφωσή σας, τότε θα θέλετε να διαβάσετε τις παρακάτω προτάσεις.

1. Βάψτε τις προσόψεις του ντουλαπιού σας

Κουζίνα με σκαμπό νησί και μπαρΤο να δώσετε στο σπίτι σας μια φρέσκια πινελιά είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αναβαθμίσετε αμέσως το σπίτι σας και υπάρχουν πολλές καταπληκτικές ιδέες βαφής για να διαλέξετε. Η εύρεση μιας νέας απόχρωσης για να στολίσει τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται ολοκαίνουργιος με ελάχιστο κόπο ή κόστος. Επιλέξτε πλούσια και έντονα χρώματα όπως το βαθύ μπλε, smoked γκρι, ακόμη και ένα κομψό μαύρο. Αυτές οι αποχρώσεις προσθέτουν αμέσως ένα στρώμα πολυπλοκότητας.

Τα ντουλάπια είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο καθώς μπορούν εύκολα να ξαναβαφούν εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

2. Αλλάξτε το υλικό

Απαλό ροζ και δαμασκηνί κουζίναΈνα πράγμα που θα μπορούσε να διαταράξει την κομψή εμφάνιση της κουζίνας σας είναι το υλικό στα ντουλάπια σας. Ευτυχώς, αυτό είναι εύκολο να το αλλάξετε και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες να προσθέσετε κάποια μοναδική προσωπικότητα στην κουζίνα σας. Μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος να αγγίξετε τις σύγχρονες τάσεις της κουζίνας με μη μόνιμο τρόπο. Σκεφτείτε τα πόμολα και τις λαβές του ντουλαπιού ως το κόσμημα της κουζίνας σας. Αυτές οι καθοδηγούμενες πινελιές μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση των ντουλαπιών σας και να δώσουν στο χώρο μια πιο μοντέρνα αίσθηση.

3. Ανάμειξη υλικών

Μαρμάρινη και ξύλινη κουζίνα Συχνά το ξύλο ή το μάρμαρο κυριαρχούν στον χώρο και ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να αισθάνονται πολυτέλεια από μόνα τους, η ανάμειξη με άλλα υλικά που κάνουν αντίθεση μπορεί να προσθέσει ένα στοιχείο ίντριγκας που προσθέτει στη γοητεία της κουζίνας σας.  Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια δομική αλλαγή – εάν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα, δοκιμάστε να προσθέσετε διακοσμητικές πινελιές για αντίθεση με αυτά. Τα χαρακτηριστικά τραχιάς φυσικής πέτρας και ανοξείδωτου χάλυβα μπορούν να ενσωματωθούν για να αναδείξουν την εμφάνιση του ντουλαπιού σας και το στυλ των γειτονικών ανοιχτών ραφιών με υλικά που κάνουν αντίθεση μπορεί να είναι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό.

4. Τοποθετήστε κρυφό φωτισμό κάτω από τα ντουλάπια

ένα νησί κουζίνας με φωτισμό LED από κάτωΕνώ τα φώτα και τα ντουλάπια μπορεί να μην συμβαδίζουν, ο φωτισμός της κουζίνας είναι το κλειδί για την ανύψωση του χώρου σας. Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό σημαίνει να επιλέξετε ένα μεγάλο ακριβό φωτιστικό, όταν πρόκειται να συμπληρώσετε τα ντουλάπια σας, είναι τα μικρότερα πλαϊνά φώτα που κλέβουν την παράσταση.

Ο φωτισμός κάτω από το ντουλάπι μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα κάνει τον χώρο σας πιο λειτουργικό. Μπορεί να φωτίσει τις σκοτεινές γωνίες της κουζίνας σας για να προσφέρει ένα εστιακό σημείο και να επιδείξει όλη τη δόξα της και το καλύτερο είναι ότι φαίνεται πολύ πιο ακριβό από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια έπιπλα – 5 εύκολοι τρόποι για να φαίνονται πιο ακριβά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να τοποθετήσετε σωστά τον καθρέφτη σας ώστε να κάνετε τους μικρούς χώρους να μοιάζουν μεγαλύτεροι

HerNews ka

Μεζονέτα στη Μασσαλία: Μαθήματα γαλλικής φινέτσας

Her News

Η Vip Art φέρνει μοναδικές Black Friday εκπτώσεις – Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους δικούς σου

HerNewskl