HerNews.gr
Καριέρα

Youpass: Όταν η εκμάθηση ξένων γλωσσών γίνεται… παιχνίδι!

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι ένα δώρο στον εαυτό μας. Σε όποια ηλικία και να είσαι μπορείς να μάθεις μια δεύτερη ξένη γλώσσα ή να εκπαιδευτείς σε αυτή που άφησες στη μέση. Στην πλατφόρμα Youpass η εκμάθηση ξένων γλωσσών γίνεται παιχνίδι. Μάθε online ξένες γλώσσες εύκολα και γρήγορα, με τους καλύτερους καθηγητές!

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα της Youpass πραγματοποιούνται μέσω της σύγχρονης διδασκαλίας (ζωντανό μάθημα) και της ασύγχρονης διδασκαλίας (μάθημα το οποίο ο σπουδαστής παρακολουθεί όταν έχει χρόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ζωντανό) σε συνδυασμό με το απαραίτητο υλικό (σημειώσεις καθηγητή) που απαιτείται για κάθε μάθημα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Youpass είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαμορφωμένη ειδικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και είναι άκρως φιλική και εύχρηστη προς το χρήστη.

Στα εξ αποστάσεως μαθήματα, ο σπουδαστής συμμετέχει ενεργά στο μάθημα. Βλέπει και ακούει τον καθηγητή, σε πραγματικό χρόνο, να παραδίδει και να λύνει απορίες που προκύπτουν. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα ο σπουδαστής να παρακολουθήσει το μάθημα της τάξης του και βιντεοσκοπημένο, είτε για εμπέδωση της ύλης είτε γιατί έχασε το ζωντανό μάθημα λόγω ασθένειας, φόρτου εργασίας ή λόγω εναλλασσόμενης βάρδιας στη δουλειά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YouPass (@youpass.gr)

Γιατί να επιλέξεις τη Youpass:

  • Ταχύρρυθμα τμήματα 2-4 μηνών
  • Ζωντανό μάθημα με έμπειρους καθηγητές του ξενόγλωσσου Οργανισμού Καραπάντσιου
  • Native teachers. Καθηγητές Αγγλικών – Γερμανικών – Ισπανικών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό και έχουν ως μητρική γλώσσα την ξένη γλώσσα.
  • Καταγραφή κάθε μαθήματος με δυνατότητα απεριόριστων προβολών για 1 βδομάδα.
  • Instant messenger για άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή τάξης για απορίες-ερωτήσεις
  • Ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων.
  • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων κάθε 2, 3 ή 4 μήνες ανάλογα με τη γλώσσα και το πρόγραμμα
  • Χαμηλές τιμές

Τα online μαθήματα γίνονται με την ίδια ποιότητα που γίνονται και τα μαθήματα με φυσική παρουσία, αφού γίνονται με τους ίδιους καθηγητές, το ίδιο διαδραστικό υλικό και τον ίδιο έλεγχο ποιότητας από την υπεύθυνη εκπαιδευτική ομάδα του κέντρου ξένων γλωσσών Καραπάντσιου.

H youpass είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση για κάθε μέλος του προσωπικού και τους μαθητές μας. Είναι προσαρμοσμένη στις απαιτητικές ανάγκες των εξ’αποστάσεως μαθημάτων.

Μπες στο https://www.youpass.gr/ και κάνε την εκμάθηση ξένων γλωσσών… παιχνίδι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram;

Her News

LinkedIn: Αυτοί οι εργαζόμενοι θα γίνουν ανάρπαστοι το 2023

Her News

Τζεφ Μπέζος: Αυτές είναι οι ερωτήσεις που ρωτάει για να προσλάβει κάποιον στην δουλειά

Her News b