HerNews.gr
Social News

A$AP Rocky: Πρωταγωνιστεί με τους γιούς του στην καμπάνια της Bottega Veneta για την Ημέρα του Πατέρα

Ο A$AP Rocky πρωταγωνίστησε μαζί με τους δύο γιους του και της Rihanna , RZA, 2 ετών, και Riot, 10 μηνών, για την καμπάνια του Bottega Veneta για την Ημέρα του Πατέρα.

Την Κυριακή, ο ράπερ μοιράστηκε τις τρυφερές φωτογραφλιες στο Instagram. Στο κλιπ, ο Rocky φύσηξε φυσαλίδες με τους γιους του και έπαιξε πιάνο μαζί τους.A$AP Rocky and Riot.

Ο A$AP Rocky φυσάει φυσαλίδες με τους γιους του, Riot και RZA.Όταν το τρίδυμο πόζαρε μαζί σε έναν καναπέ, ο A$AP Rocky ζήτησε αστειευόμενος από τον Riot να σταματήσει να χτυπά τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Τα αδέρφια φορούσαν λευκές φορμάκια που είχαν γραμμένη τη λέξη «Ο καλύτερος μπαμπάς» στο πίσω μέρος τους μέσα σε μια καρδιά.

«ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ» – Κάρι Μέι Γουέμς», έγραψε ο Rocky στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο A$AP Rocky με τους γιους του, Riot και RZA.Ο ράπερ είπε ότι η εκστρατεία «αιχμαλωτίζει την ευπάθεια, την αγάπη και την αλληλεπίδραση» ανάμεσα σε αυτόν και τους γιους του.

Η Rihanna και ο Rocky, που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2020, απέκτησαν τους γιους RZA και Riot τον Μάιο του 2022 και τον Αύγουστο του 2023, αντίστοιχα.

 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς ο σύντροφός της ήταν ένας τόσο «εξαιρετικός, υπομονετικός, τρυφερός» μπαμπάς για τα παιδιά τους.

«Τον αγάπησα διαφορετικά ως μπαμπά», είπε  στο Access Hollywood  εκείνη την εποχή. «Αυτό είναι σημαντικό, μείζον, είναι μια ενεργοποίηση. Είναι σαν, “Ουάου! Τι ηγέτης, τι σπουδαίος, υπομονετικός, στοργικός μπαμπάς”».Η ιδρυτής της Fenty Hair – που γεννήθηκε ως Robyn Fenty – πρόσθεσε ότι οι γιοι της είναι «εμμονικοί» με τον ράπερ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια έκλεισε τις φήμες ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί ωστόσο, είπε ότι «δεν θα ήταν τρελαμένη» αν μάθαινε ότι είναι έγκυος.

«Θα έκλαιγα από καθαρό άγχος για μια μέρα και μετά νομίζω ότι θα το ξεπεράσω την επόμενη», είπε στο E! News. «Δεν θα τρελαθώ, απλώς θα φοβόμουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A$AP ROCKY (@asaprocky)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

La Casa de Papel: Η Τόκιο αποχαιρέτησε την σειρά του Netflix

Her News b

Σοφιάννα Αβραμάκη – Ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη: “Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο”

Her News b

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: «Τίτλοι τέλους» για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

HerNews ka