HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Αποκάλυψε πότε σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον Rich Paul

Η Adele μοιράστηκε μερικά από τα μεγάλα σχέδια της ζωής της μετά την ολοκλήρωση του «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας.

Η τραγουδίστρια, 36 ετών, ήταν ανοιχτή για την επιθυμία της να κάνει περισσότερα παιδιά – και φαίνεται ότι η ίδια και ο φίλος της Rich Paul θα δώσουν προτεραιότητα σε αυτό πολύ σύντομα.

«Μόλις τελειώσω με όλες μου τις υποχρεώσεις και όλες τις περιοδείες μου, θέλω να κάνω ένα μωρό», είπε η Adele στο κοινό την Παρασκευή, σύμφωνα με την  Daily Mail.

«Θέλω ένα κορίτσι γιατί έχω ήδη αγόρι. Νιώθω ότι μπορεί να είναι σαν το άτομο που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, αλλά και πιθανώς να μισώ περισσότερο στον κόσμο. Αυτό νιώθω ότι θα συμβεί. Θα με βάζει συνέχεια στη θέση μου, έτσι δεν είναι;»Η Adele φιλάει τον Rich Paul.«Με εμένα ως μητέρα της και τον Rich ως πατέρα της, θα γίνει μια αρχοντική μικρή βασίλισσα, σωστά;» είπε αστειευόμενη η Adele.

Σε άλλο σημείο της παράστασης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην κόρη του Paul, Reonna Simone.

«Είναι η αποφοίτηση της θετής κόρης μου αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε στο πλήθος, προσθέτοντας ότι η Reonna αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Clark Atlanta. «Λοιπόν, σε αγαπώ αγάπη μου».

Η τραγουδίστρια έγινε ζευγάρι με τον Rich Paul το 2021, δύο χρόνια αφότου οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki. Οι πρώην μοιράζονται τον 11χρονο Angel.Τον Αύγουστο, η Adele είπε στους θαυμαστές της ότι «είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά σύντομα» — και μάλιστα έχει επιλέξει μια λίστα με ονόματα μωρών.

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά σύντομα», είπε η Adele κατά τη διάρκεια της παράστασής της στο residency εκείνη την εποχή. «Στην πραγματικότητα έγραψα λίστες. Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου».

Το 2022 επίσης, η τραγουδίστρια συζήτησε τα όνειρά της να επεκτείνει την οικογένειά της σε μια συνέντευξη στο  podcast  «Desert Island Discs» του BBC.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμα παιδιά», είπε η Adele στην παρουσιάστρια Lauren Laverne, αφού ρωτήθηκε πώς οραματίζεται τη ζωή της σε 10 χρόνια. «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν όχι, έχω τον Angel. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη».

Η Adele, η οποία φάνηκε πέρυσι να επιβεβαιώνει ότι εκείνη και ο Paul έχουν επισήμως παντρευτεί, είπε ότι η από κοινού ανατροφή με τον πρώην σύζυγό της αποδείχθηκε ευκολότερο κατόρθωμα από ό,τι αρχικά περίμενε.

Adele: Αναβάλλεται η περιοδεία της για λόγους υγείας – Τι συμβαίνει με τη φωνή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία από σεισμό 7,7 Ρίχτερ

Her News

Η πιο ψηλή γυναίκα στον κόσμο ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο

Her News

Τζένιφερ Άνιστον: «Παλεύει» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Οι οικείοι της ανησυχούν για εκείνη

HerNews ka