HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Αναβάλλεται η περιοδεία της για λόγους υγείας – Τι συμβαίνει με τη φωνή της

Η Adele ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι αναβάλλει την εμφάνισή της στο Λας Βέγκας «Σαββατοκύριακα με την Adele» μέχρι τον Μάρτιο για να αναρρώσει από μια ασθένεια που δεν αποκάλυψε.

«Ήμουν άρρωστη στο τέλος του τελευταίου σκέλους και σε όλη τη διάρκεια του διαλείμματός μου», είπε ο νικητής του βραβείου Grammy, 35 ετών, σε μια δήλωση μέσω των social media.

«Δεν είχα την ευκαιρία να επανέλθω σε πλήρη υγεία προτού ξαναρχίσουν οι εμφανίσεις και τώρα είμαι πάλι άρρωστη και δυστυχώς όλο αυτό έχει επηρεάσει τη φωνή μου».

«Και ούτω καθεξής με εντολή των γιατρών», συνέχισε, «δεν έχω άλλη επιλογή από το να ξεκουραστώ πλήρως. Τα υπόλοιπα 5 Σαββατοκύριακα αυτού του σκέλους αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Επεξεργαζόμαστε ήδη τις λεπτομέρειες και θα σας σταλούν οι πληροφορίες το συντομότερο δυνατό».

«Σας αγαπώ, θα μου λείψετε τρελά και λυπάμαι για την ταλαιπωρία», πρόσθεσε.

Η Adele βρισκόταν στη μέση των τελευταίων εμφανίσεών της στο The Colosseum στο Caesars Palace όταν έκανε την ανακοίνωσή της.

Δυστυχώς για τους θαυμαστές, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της.

Το «Σαββατοκύριακα με την Adele» έπρεπε αρχικά να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022, αλλά ανακοίνωσε μια μέρα πριν ξεκινήσει ότι απλά δεν μπορούσε να ανέβει στη σκηνή λόγω καθυστερήσεων που σχετίζονται με τον COVID-19.

«Το μισό πλήρωμά μου, η μισή ομάδα μου έχει νοσήσει με τον COVID – εξακολουθούν να είναι – και ήταν αδύνατο να τελειώσω την παράσταση», εξήγησε συναισθηματικά στα social media εκείνη την εποχή.

«Δεν μπορώ να σου δώσω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή, και είμαι αποσβολωμένη. Είμαι αποσβολωμένη και λυπάμαι που είναι τόσο της τελευταίας στιγμής».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Τον Ιούλιο του 2022, ανακοίνωσε τις επαναπρογραμματισμένες παραστάσεις και το residence της ξεκίνησε επίσημα τον Νοέμβριο.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, η τραγουδίστρια εξέπληξε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας ότι θα συνέχιζε τη διαμονή της στο Sin City με 34 νέες ημερομηνίες που ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2023.

Η Adele πρόσθεσε 32 ακόμη παραστάσεις τον Οκτώβριο του 2023, γεγονός που επέκτεινε τη διαμονή της μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Το «Σαββατοκύριακο με την Adele» καταχειροκροτήθηκε τόσο από θαυμαστές όσο και από διασημότητες, με μερικούς διάσημους καλεσμένους όπως η Kim Kardashian, η Kendall Jenner, η Jennifer Lopez, η Shania Twain, η Lady Gaga και άλλοι.

Adele: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

HerNews ka

Το 2027 έτοιμο το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο

Her News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πιο κρίσιμη από ποτέ η κατάσταση της υγείας της – Στο Μπαλμόραλ όλη η βασιλική οικογένεια

Her News b