HerNews.gr
Ελλάδα

Αίσιο τέλος για το θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο περιπατητής

ελικοπτερο

Ο 36χρονος περιπατητής είχε χαθεί το βράδυ της Τετάρτης στον Δίρφυ.

Αίσιο τέλος είχε ο περιπατητής. Η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυς κι επικοινώνησε για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του δεν κατέστη δυνατή.

ευβοια

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που έχουν εντοπίσει ήδη το όχημά του.

Συνολικά, επιχειρούσαν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Θυελλώδεις άνεμοι έπνεαν με 143 χλμ/ώρα στη νότια Εύβοια και 111 χλμ/ώρα στην Πάρνηθα

Το ψυχρό μέτωπο που επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα, συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, ιδιαίτερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Έως το ξημέρωμα της Πέμπτης οι ριπές των ανέμων στην Αττική ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα (Πάρνηθα 111 χλμ/ώρα και Πεντέλη 106 χλμ/ώρα).

Η μέγιστη ριπή ανέμου καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου με 143 χλμ/ώρα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ισχυροί άνεμοι καταγράφηκαν επίσης σε Αντίκυρα, Μακρινίτσα Βόλου και Κάρυστο (από 98 χλμ/ώρα.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεγάλη Πέμπτη: Τα 12 Ευαγγέλια

Her News b

Ανατριχίλα από την νέα σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου – 13χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί του βιαστή της

HerNews ka

Για ύποπτες κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας «μιλούν» τα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Her News