HerNews.gr
Διεθνή

Alec Baldwin: Σοκάρει με την εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά – «Η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ»

Ο Alec Baldwin είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Ο 66χρονος, με αξιοζήλευτη κινηματογραφική καριέρα, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλα έργα τις τελευταίες δεκαετίες. Είχε όμως και μια σκοτεινή περίοδο κατά την οποία το αλκοόλ και τα ναρκωτικά κυρίευσαν τη ζωή του.

Ο Αμερικανός μίλησε στο podcast «Our Way with Paul Anka and Skip Bronson» για το πώς ήταν εκείνη η περίοδος στη ζωή του, ειδικά όταν είχε εθιστεί στην κοκαΐνη.

«Είχα ένα πρόβλημα με την κοκαΐνη κάθε μέρα για δύο χρόνια. Νομίζω ότι ρουφούσα μια γραμμή κοκαΐνης από εδώ μέχρι τον Κρόνο», είπε ο Baldwin.Ο Alec Baldwin κουβαλάει ποτά.Αυτός και οι φίλοι του «έκαναν χρήση κοκαΐνης, μετά πήγαιναν  στο σπίτι – το έκαναν και στο σπίτι. Εννοώ, η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ τότε. Όλοι το έκαναν όλη μέρα».

Ωστόσο, ο Alec Baldwin το σταμάτησε πριν από σχεδόν 40 χρόνια: «Το συζητώ κάθε τόσο όταν έχει νόημα. Είμαι 39 ετών νηφάλιος. Έγινα νηφάλιος στις 23 Φεβρουαρίου 1985».

Σε αντίθεση με την κοκαΐνη, ωστόσο, στον Baldwin λείπει το αλκοόλ: «Δεν μου λείπουν καθόλου τα ναρκωτικά, αλλά μου λείπει το ποτό. Μου αρέσει να πίνω», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.Alec Baldwin περπατώντας.«Επειδή σταμάτησα να παίρνω ναρκωτικά, το ποτό μου αυξήθηκε, κάτι που σου λένε ότι θα συμβεί. Και αυτό συνέβη. Μόλις άρχισα να πίνω», πρόσθεσε ο Baldwin.

«Χαίρομαι που έγινα νηφάλιος όταν το έκανα γιατί δεν είναι πολλοί νηφάλιοι όταν είναι νέοι».

Παρά το πέρασμα του χρόνου, τα λόγια του Alec Baldwin δείχνουν τη σημασία του να μην πέσεις σε πειρασμούς αφού σταματήσει η κατανάλωση ναρκωτικών όπως το αλκοόλ ή η κοκαΐνη. Ένα παράδειγμα αυτοβελτίωσης με όλη τη σημασία της λέξης.

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα ακτιβίστρια – Της έσπασε το κινητό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

HerNews ka

Lily Collins: “Χρησιμοποιούσε άσχημες λέξεις για το ντύσιμο μου. Με αποκαλούσε πόρνη”

HerNewskl

Έλον Μασκ: Διακοπές στην Ιταλία με την πρώην του και τον γιό τους

HerNews ka