HerNews.gr
Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα ακτιβίστρια – Της έσπασε το κινητό

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εξοργίστηκε με μια αντι-ισραηλινή ακτιβίστρια που τον παρότρυνε επανειλημμένα να φωνάξει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη» σε ένα καφενείο της Νέας Υόρκης.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Άλεκ Μπάλντουιν να ζητά από έναν άνδρα υπάλληλο να καλέσει την αστυνομία καθώς η γυναίκα, γνωστή στο διαδίκτυο ως Crackhead Barney, συνέχιζε να του ζητά επίμονα να πει αυτό που ήθελε.

«Άλεκ, μπορείς σε παρακαλώ να πεις ελευθερώστε την Παλαιστίνη μια φορά;» ρώτησε η γυναίκα, η οποία διοργανώνει μια «αντιφασιστική» εκπομπή με τίτλο «Crackhead Barney & Friends».

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά, και θα σε αφήσω ήσυχο», είπε. «Θα σε αφήσω ήσυχο, το ορκίζομαι».

Η γυναίκα πρόσθεσε, «Γ@@ω το Ισραήλ, γ@@@ω τον σιωνισμό».

Η γυναίκα, η οποία είναι γνωστή για τις συνεντεύξεις της σε στιλ ενέδρας, στη συνέχεια καταδίωξε τον Άλεκ Μπάλτουιν για τη συμμετοχή του στα μοιραία γυρίσματα του 2021 της κινηματογραφίστριας του «Rust» Halyna Hutchins.

Οι ειδικοί εισαγγελείς απέρριψαν την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εναντίον του ηθοποιού τον Απρίλιο του 2023, αλλά το μεγάλο δικαστήριο του απήγγειλε κατηγορία τον Ιανουάριο αφού έλαβε νέα στοιχεία. Έχει αρνηθεί την ευθύνη.

«Γιατί σκότωσες αυτή την κυρία; Σκότωσες εκείνη την κυρία και δεν πήγες φυλακή», είπε η ακτιβίστρια ενώ αποκαλούσε τον Μπάλντουιν «εγκληματία».

Ο ηθοποιός έκανε συνεχώς χειρονομίες στη γυναίκα να βγει από το κατάστημα προτού τελικά της ρίξει το τηλέφωνό της από το χέρι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ο Άλεκ Μπάλτουιν διώχνει “με τις κλωτσιές” τη γυναίκα από το καφενείο σε έξαλλη κατάσταση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίλον Μασκ: Το deal του αιώνα για τον δισεκατομμυριούχο – Το νέο αφεντικό του Twitter

Her News b

Η κατάθεση ψυχής της Ντρου Μπάριμορ: «Προσπαθούσα να μουδιάσω τον πόνο με το αλκοόλ»

Her News

Αστεροειδής πέρασε ξαφνικά ξυστά από τη Γη – «Έπιασε στον ύπνο» τους αστρονόμους

Her News