HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου: «Η Φρειδερίκη ίσως έδωσε και μία ιδέα στον Κωνσταντίνο για να επαναστατήσει εναντίον της Χούντας»

Η συγγραφέας Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σχέση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τις δυο γυναίκες της ζωής του, τη Φρειδερίκη και την Άννα Μαρία.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 18 κι εκείνη 13.

«Η ζωή της Άννας Μαρίας με τον Κωνσταντίνο ήταν ένα παραμύθι, ήταν μία αγάπη. Η Άννα Μαρία ήταν ερωτευμένη με την Ελλάδα», είπε η συγγραφλεας.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου, η Άννα Μαρία έχασε» δύο παιδιά, αλλά επέμεινε και όταν πήγε στο Λονδίνο γέννησε άλλα δύο παιδιά.

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος της μητέρας του Κωνσταντίνου, Φρειδερίκη, στη ζωή του πρώην μονάρχη.

«Η Φρειδερίκη ήταν ένας άνθρωπος τόσο πολύ έξυπνος, που την θαύμαζαν τα παιδιά της. Εκείνη ίσως έδωσε και μία ιδέα στον Κωνσταντίνο για να επαναστατήσει εναντίον της Χούντας», δήλωσε.

Ωστόσο, η Φρειδερίκη ήταν μία προσωπικότητα αμφιλεγόμενη, καθώς όπως δήλωσε η συγγραφέας «άλλοι την έβλεπαν ως αξιόλογη και άλλοι σαν άνθρωπο που γινόταν ότι ήθελε εκείνη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μήπως να σηκωθεί από την καρέκλα της και να κάνει μόδα;»

HerNews ka

Snik: Άγριος καβγάς με τη Γιώτα Ιωαννίδου στο σπίτι του – Το μοντέλο κατέληξε στο αστυνομικό Τμήμα

Her News b

Έλενα Γαλύφα: “Θα ήθελα να παρουσιάσω το My Style Rocks. Έχει γίνει μία κουβέντα”

georgegsp