HerNews.gr
Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη – Η τελευταία επιθυμία του

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συναθλητές αλλά και απλοί άνθρωποι που αγάπησαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου σε ηλικία 42 χρονών, θα αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο ολυμπιονίκη. O Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε απο μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η σορός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, θα εκτίθεται προς χαιρετισμό από τις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ενώ μία ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη και είχε δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Άστατος, με καταιγίδες και βροχές ακόμα και στην Αττική σήμερα

Her News b

Καιρός: Λασποβροχές, συννεφιά & κορύφωση της μεταφοράς σκόνης

HerNews ka

Αχιλλέας Μπέος: «Όταν μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει έτσι αντιδρώ»

HerNews ka