HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Παππάς: Τι δηλώνει ο Bachelor λίγο πριν την πρεμιέρα

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Έλληνας Bachelor και την Τρίτη 7/09 έχει πρεμιέρα.  Στην πρώτη του συνέντευξη δηλώνει ότι δεν έβλεπε το ελληνικό Bachelor αλλά το Αμερικάνικο! Όπως επίσης ότι το Bachelor δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες.

Είδες καθόλου επεισόδια από το περσινό Bachelor πριν ξεκινήσετε τα γυρίσματα;

Όχι, δεν πρόλαβα να το δω για να έχω άποψη. Στην Αμερική, όμως, είχα παρακολουθήσει μια σεζόν. Και κατάλαβα πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσω πράγματα που για μένα είναι πρωτόγνωρα, να βιώσω μοναδικά συναισθήματα συμμετέχοντας σε κάποιες δράσεις εντυπωσιακές. Είναι πράγματα που σχεδιάζονται με μεγάλη προσοχή από την παραγωγή και μένα ώστε να υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα. Να καταφέρω να βγάλω το συναίσθημα που θα ήθελα να γεννηθεί στα κορίτσια, χωρίς να έχουν την αίσθηση πως συμμετέχουν σε κάτι «στημένο». Όλες οι δράσεις μας είναι αυθόρμητες, είναι αυτές που πιστεύω πως ταιριάζουν στην καθεμία τους.

Κι όμως, το Bachelor κατηγορείται από κάποιους – λένε πως είναι ένα ριάλιτι που υποβαθμίζει τις γυναίκες.

Και τότε πως εξηγείς την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία του; Πως γίνεται να το βρίζουν και παρ’ όλα αυτά να το βλέπουν; Ή μήπως σε όλες τις – 30 και παραπάνω – χώρες που προβάλλεται βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνωμοσία σε βάρος των γυναικών;

Πηγή: ΟΚ!

Νεότερα Άρθρα

Μαρίζα Ρίζου: H σχέση της με τα social media, η μουσική της και τι την οδήγησε να επιλέξει το τραγούδι

georgegsp

Μελίνα Μακρή: “Κοιτούσα τον γιο μου και δε μπορούσα να τον αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα”

HerNewskl

Manos Mpos: «Ο 50 Cent δεν ήθελε να τραγουδήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έγινε παρεξήγηση»

Her News b